Condis bar & kök 2016-10-18T13:18:44+00:00

Project Description

Condis Bar & Kök

Vår tanke är att maten vi lagar skall vara välgjord och baserad på utvalda lokala varor, vilket vi också vill ha full kontroll över. Vi gör det på ett modernt men enkelt sätt som passar både smak och plånbok.Det ska finnas något för alla! Gott hembakat kaffebröd eller matiga mackor med en kopp kaffe, latte, cappuccino, espresso, te eller choklad.Man ska självklart kunna ta ett gott glas vin eller en öl till maten och varför inte en cognac, whiskey eller likör till kaffet, därför har vi ett brett utbud, så att så många som möjligt ska hitta något som passar sin smak.

Vi har utvecklat Condis med kulglassbar ute på en av våra härliga uteserveringar i bästa solläge under sommaren 2011 samt en ny loungedel och kundtoalett inne.

För oss är det viktigt att alltid vara tillgänglig och att alla känner sig välkomna till oss, därför strävar vi alltid efter att göra det bästa för våra gäster och hålla öppet nästan jämt.

Söndag – torsdag 11.00-22.00, fredag – lördag 11.00-24.00, samt förlängda öppettider under storhelger och sommaren.

(Vi är hemma och sover på vardagsnätter och hämtar kraft på annat sätt 7 dagar om året, Julafton, Nyårsafton, Midsommarafton & två städdagar i april & två i september).

Vi kom till Järvsö hösten 2007 med två barn som hösten 2009 blev tre och som småbarnsförälder tycker vi att det är viktigt att det finns utrymme för barn att vara med på restaurang, men vi vet av erfarenhet att det är svårt att sitta stilla lika länge som mamma och pappa vill göra det, därför har vi satsat på ett eget hörn för små besökare inne, och lekstuga ute.

Vi önskar Er en skön och trevlig stund hos Oss!

Hanna & Johnny

Besökarnas egna bilder från #condisbar