PÅSKEN I JÄRVSÖ

Lekfull skidåkning och spännande äggjakt med fina priser.

Familjefavoriten påsklovet är en fantastisk tid för härlig skidåkning i njutbar vårvinter. Upplev en härlig familjetid med takdropp, njutbara måltider i pisten och en sol som värmer gott. Här kan ni variera lovet med lekfull utförsåkning, lärorika besök på Vildmarksparken Järvzoo, avkopplande Stenegård och pulshöjande Camp Järvsö. Kanske en padelturnering i nyöppnade Aktivitetshallen Järvsö Padel för familjen.

Under påskveckan måndag till måndag pågår också den spännande guldäggsjakten. Varje dag göms ett guldägg någonstans i Järvsö med fantastiska priser att vinna – och bara du som bokat din resa till oss får ta del av de hemliga ledtrådarna för att hitta ägget! (Ledtrådarna får du på plats i Järvsö.)

Nya priser varje dag
Äggjakten pågår från 11/4 till 18/4 så oavsett när på påsken du väljer att besöka oss har du chansen att delta. I äggen finns det fina priser från bland annat Bergshotellet, Järvsö Bergscykelpark, Cykla Järvsö, Järvzoo, Järvsöbacken och Järvsö Gårdstramp.

Ps. Onsdag 13/4 och måndag 18/4 finns toppäggen gömda! Den som hittar ett toppägg vinner säsongskort hos sommar- och vinteraktörer i Järvsö till ett värde av cirka 10 000 kronor! *eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

JAKTEN PÅ GULDÄGGET

Varje dag hela påsken pågår den spännande Jakten på Guldägget. Här har ni som bokat boende i Järvsö chansen att vinna fantastiska priser från företag i Järvsö.

Tävlingen pågår från måndag 11/4 till måndag 18/4 och varje dag mellan kl 13-15 finns ett nytt ägg på en hemlig plats i Järvsö. Ledtråd kring var ni ska leta får ni kvällen innan varje spännande tävlingsdag. Ledtrådarna kommer som sms eller mail från er boendeanläggning – så se till att den som gjorde bokningen har koll på telefonen!

Alla dessa fina priser finns att hitta i Jakten på Guldägget. Ett pris per dag.
Kom ihåg – ta gärna bilder när ni letar efter guldäggen och glöm inte att tagga #järvsö och #guldäggetijärvsö

BOENDEN SOM INGÅR I ERBJUDANDET

Stugor & lägenheter

Boenden på berget med självhushåll för alla typer av sällskap. Avbeställningsskydd ingår på alla stugbokningar. Observera fasta bokningsperioder för boenden med självhushåll tors-sön, sön-tors, sön-sön. Vid påskhelgen även möjligt att boka tors 14/4 – mån 18/4. (Järvsöbacken har säsongsöppet till och med mån 18/4.)

Bergshotellet

Familjevänliga Bergshotellet ligger mitt i Järvsöbackens södra skidområde med liftar, barnområde och Järvzoo direkt utanför dörren. Här bor du i ett nybyggt ski-in, ski-out-hotell med restaurang och skidshop i samma byggnad.

JBP Hotell

Nybyggt ski-in, ski-out-hotell med 6-stolsliften direkt utanför. Här finner du 32 dubbelrum för upp till två personer och den populära restaurangen Cykelbistron i samma byggnad.