BO I JÄRVSÖ – UPPTÄCK HELA HÄLSINGLAND

Packa picknickkorgen och cykla längst slingriga grusvägar och öppna ängar. Upplev det levande jordbrukslandskapet och utforska en genuin matkultur med fokus på lokalproducerade råvaror och äkta mathanverk när ni bokar er sommarvecka i Järvsö!

Här finns lugnet och stillsamheten alldeles runt knuten. Med miltals av promenadstigar i mysig hälsingeskog och utflyktsmål i massor är Järvsö den perfekta utgångspunkten för att utforska hela Hälsingland. Besök de stolta träslotten från en svunnen tid – de världsarvlistade Hälsingegårdarna och utforska de mysiga fiskelägen och havsbad längst Hälsingekusten. Tar ni en tur västerut möter ni den mäktiga orörda skogen i Hamra Nationalpark.

BOENDE

Bo praktiskt i nybyggda lägenheter på centrala Bergsgården med egen bastu och uteplats eller hyr er egen sommarstuga i Järvsö Stugby – perfekt även för den större familjen och sällskapet. I båda boendealternativen bor ni centralt i Järvsö men med skogen precis utanför. På kort promenadavstånd från cafeér och restauranger, matvarubutik, tågstation och storgården Stenegård där du finner Lill-Babs museum, kultur i olika former, konserter, auktioner, festivaler och en storslagen trädgård. Det här paketet är ett perfekt val för dig som är en upptäckande livsnjutare som gärna reser med släkt och vänner.

Bergsgården

Pris endast från 6 200 kr per vecka.
2-veckor från 11 200kr.
3-veckor från 14 200 kr.

Erbjudandet gäller vid veckobokningar under perioden v20-43 2020. Går ej att kombinera med andra erbjudanden.

Järvsö Stugby

Pris från 7 200 kr per vecka.
2-veckor 12 800 kr.
3-veckor 16 200 kr.

Erbjudandet gäller vid veckobokningar under perioden v20-43 2020. Går ej att kombinera med andra erbjudanden.