CAMP JÄRVSÖ

Camp Järvsö är en plats för smak, sinne, pulstoppar och djupa andetag. Vår, sommar, höst och vinter öppnar vi upp för rörelse, energi och avkoppling. Vi samlar människor kring hälsa, träning och mat – var och en med egen startgrop och ett eget målsnöre. Alltihop i en vidunderlig vacker miljö och med rum för både insikt och utblick.

Vill du hitta nya rörelsemönster, låta smaksinnet vandra iväg över nya vidder och lyfta blicken högt över Hälsingebergen? Här finns något för alla och våra ledare är några av landets populäraste profiler inom träning, hälsa och välmående.

Se nedan för bokning av din upplevelse. För frågor kontaktar du info@campjarvso.se eller 0651-564136.

Camp Järvsös breda utbud av faciliteter gör att det finns något för alla. Varva skidåkning i Järvsöbacken eller längdåkning i Harsa med att träna i vårt fullt utrustade gym, delta i våra ledarledda pass inom yoga, fys, dans, rörlighet och kondition.

Under alla helger erbjuder vi ett 15-tal ledarledda pass och under alla lov så erbjuder vi träning och aktiviteter för hela familjen. På egen hand kan du utmana dig själv på vår klättervägg, åka skridsko på Kalvsjöns is, upptäck våra nordiska djur på vår naturstig, träna, spela eller lek i vår fullt utrustade gymnastiksal, utnyttja allt vår Outdoor Arena erbjuder, tänd en eld och grilla på våra grillplatser och avsluta dagen med Spa á la Camp Järvsö, dvs vedeldad bastu och ett uppfriskande isbad!

Hos oss på Camp Järvsö erbjuder vi många olika alternativ på boende. Fullt utrustade lägenheter, en fantastisk timmervilla, hotellrum med enkel standard upp till sviter med alla bekvämligheter samt campingplatser. Eller varför inte bo närmare naturen i ett av våra glampingtält?

Vi har noga valt ut färger och material för att dels behålla känslan av den hälsingegård med anor från 1600-talet som gården faktiskt är. Men, framförallt för att skapa en känsla av lugn och ro för hjärnan och blicken där våra färger och material påminner oss om naturen utanför. När du kommer och bor hos oss på Camp Järvsö ska du kunna landa och bli återhämtad både inne och ute!

Välkommen till Camp Järvsö i jul och nyår.

Levande eldar, en tur med häst och släde, glögg, våra hembakta pepparkakor och självklart ska vi få in även fysiskaktivitet under dagen så som Santa Claus Run, julpyssel och mycket mer.

Vällagat julbord lagat från grunden med en stor omtanke och givetvis kommer tomten! Upplev Järvsö kyrkas magiska julotta på juldagen innan du ger dig på dagens aktiviteter. Vi kan utlova en magisk jul mitt ute i den fantastiskt vackra hälsingenaturen. Unna dig en God Jul!

Fira nyår med oss för det kommer bli en magisk kväll där dagen föregåtts med härliga aktiviteter, antingen med gruppträning eller skidåkning, så vi kan unna oss att fira ordentligt på kvällen. Musik, en vällagad nyårssupé och sedan vi firar in det nya året ute i naturen med eldar och fyrverkerier!

Vissa veckor och helger erbjuder vi olika teman där du helt säkert kan hitta det du gillar extra mycket! Yogahelger, Skicamps, dans, kampsport, padel – ja, vi har laddat upp med en mängd olika temahelger där välkända profiler delar med sig av sina kunskaper inom både träning, mat & dryck.

Musikkvällar och dryckesprovningar, spa á la Camp Järvsö, vandringsleder, gym, kanotutflykt, fiske och framåt vintern skid- och skridskoåkning.

Som sagt, här finns något för alla smaker, välkomna!

För er som planerar en konferens, kick-off, bröllop, fest eller föreningens årsmöte kan vi erbjuda en hållbar och naturlig miljö som alla mår bra i. Den ro som skogen ger tillsammans med god mat samt dagliga fysiska aktiviteter gör att alla åker hem fräscha och med ett lägre blodtryck och puls.

Vi har skapat möjligheten att styra ihop en naturnära och hållbar sammankomst där vi tillsammans skräddarsyr innehållet utefter ert önskemål. Kombinera mötet med träning, yoga, vandring, tävlingar och härliga måltider.

Här bokar du din upplevelse hos Camp Järvsö. För frågor kontaktar du info@campjarvso.se eller 0651-564136.