CAMP JÄRVSÖ

Hotell & Konferens

Camp Järvsö är en plats för smak, sinne, pulstoppar och djupa andetag. Vår, sommar, höst och vinter öppnar vi upp för rörelse, energi och avkoppling. Vi samlar människor kring hälsa, träning och mat – var och en med egen startgrop och ett eget målsnöre. Alltihop i en vidunderlig vacker miljö och med rum för både insikt och utblick.

Vill du hitta nya rörelsemönster, låta smaksinnet vandra iväg över nya vidder och lyfta blicken högt över Hälsingebergen? Här finns något för alla och våra ledare är några av landets populäraste profiler inom träning, hälsa och välmående.

Se nedan för bokning av din upplevelse. För frågor kontaktar du info@campjarvso.se eller 0651-564136.

Här bokar du din upplevelse hos Camp Järvsö

För frågor kontaktar du info@campjarvso.se eller 0651-564136.

Boende

Hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens erbjuder vi många olika alternativ på boende. Fullt utrustade lägenheter, en fantastisk timmerstuga, hotellrum med enkel standard till sviter med alla bekvämligheter samt campingplatser. Eller varför inte bo närmare naturen i ett av våra glampingtält?
Här finns också möjligheten att hyra hela hus alternativt över- eller undervåning. Våra tre hus – Norrgården, Sörgården och Anders-Ers – är perfekta för både större konferensgrupper och träningsgrupper men även för högtidsfirande eller fester med vänner och familj. Kontakta Camp Järvsö direkt med er förfrågan för större gruppbokningar.

Färger och material är noga utvalda för att dels behålla känslan av den hälsingegård med anor från 1600-talet som gården faktiskt är. Men, framförallt för att skapa en känsla av lugn och ro för hjärnan och blicken där våra färger och material påminner oss om naturen utanför.

Mat och dryck

Vi vill att maten på Camp Järvsö Hotell & Konferens ska vara det där lilla extra: god, vällagad och ge dig ny energi efter dagens träningspass. Vår restaurang CJ tar vara på smaker – och använder gärna råvaror från Hälsingland. Inspirationen hämtar vi från Medelhavets kloka och väldoftande kök, för att sedan göra det till vårt eget. Under våren och sommaren öppnar vi även upp vår fina terrass så du kan njuta av dagens alla måltider med rogivande vy mot Kalvsjön.

Vinteraktiviteter på Camp Järvsö
Camp Järvsö i vinterskrud

Hos oss bor du bekvämt, äter gott och tränar i vacker miljö. Vi har flera olika boendealternativ att erbjuda, som hotellrum, lägenheter och campingplatser. Trevlig restaurang med utsikt över Kalvsjön för frukost, lunch och middag. Tränings- och aktivitetsmöjligheter både inomhus och utomhus samt nära tillgång till allt annat som Järvsö med omnejd har att erbjuda – vilket är mycket!

Upplev snöfall över eldkorgar på gården nu på vintern, prova på att åka skridskor eller spark på sjön, träna yoga i vårt mysiga yogahus, vandra och grilla vid kåtan i skogen eller varför inte hoppar ner i isvaken för kallbad och avsluta med en bastu.

Vi tycker alla alternativ låter fantastiska och kan erbjuda er det och lite till. Ni bestämmer vilka som ska med och vi tar hand om resten.

Sommar aktiviteter för alla

Under hela våren och sommaren erbjuder vi pulshöjande aktiviteter för alla åldrar. Vad sägs om cykling, paddling, fiske och SUP på Kalvsjön, svettiga löprundor i vårt elljusspår, konditions- och styrketräning i vårt fräscha gym eller bollsporter och lekar på vår Outdoor Arena? Under hela sommaren har vi våra familjeveckor med ledarledda aktiviteter och träningspass som hela familjen kan delta på. Natursköna träningsdagar eller aktiva konferenser, allt är möjligt hos oss.

Välkommen till oss på Camp Järvsö Hotell, vi har flera olika boendealternativ att erbjuda, som hotellrum, lägenheter och campingplatser: I vår härliga restaurang med stor ute terrass avnjuter ni frukost, lunch och middag med utsikt över Kalvsjön.

Aktiviteter och temahelger

Vi har ett brett utbud av träningsmöjligheter och faciliteter. Här kan du träna i vårt moderna gym, paddla kanot på Kalvsjön, koppla av efter ett yogapass i vår vedeldade bastu, prova på pilbågsskytte, ta en löprunda i våra elljusspår och mycket mer.

Under utvalda helger året runt kan vi även locka med träningsweekends med välkända och omtyckta träningsprofiler, bland annat Tobias Karlsson, Blossom Tainton, Cecilia Gustafsson och Carolina Klüft. På alla sportlov, jullov, sommarlov och höstlov har vi fullmatade veckoprogram med ledarledda träningspass och aktiviteter för hela familjen.

Konferens

Hos oss kan ni komma och konferera naturnära. Här finns fräscha konferenslokaler och boende i våra mysiga och harmoniska rum. För er som planerar en konferens, teambuilding, bröllop, fest eller föreningens årsmöte kan vi på Camp Järvsö Hotell & Konferens erbjuda en hållbar och naturlig miljö som alla mår bra i.

Vi har tre konferenslokaler med upp till 100 personer i biosittning. Vill ni ha en mer naturnära upplevelse kan ert företag ha mötet ute i skogen, i vårt skogsbad, vid någon av våra grillplatser eller varför inte i Into the wild? Här är det enkelt att kombinera mötet eller konferensen med både träning, yoga, löprundor, vandringar och skidåkning beroende på årstid.

Boka din upplevelse på Camp Järvsö.

För frågor kontaktar du info@campjarvso.se eller 0651-564136.