DRÖMCYKLING I JÄRVSÖ

Cykla downhill och cross country med vännerna i härlig vår och försommar.

Samla vännerna och boka några drömdagar med cykling i Järvsö i vår och försommar. Den 14:e maj öppnar Cykla Järvsö sina nybyggda cross country-leder med kilometer på kilometer av riktigt rolig cykling! Aldrig cyklat i skogen förr? Inga problem – här finns allt från gröna instegsleder till flowiga blå och röda, lite mer utmanande leder. I det stora och nybyggda teknikområdet slipar du upp tekniken mellan varven – eller varför inte boka en cykelguide hos Järvsöguiderna. Läs gärna mer om XC-cyklingen på cyklajarvso.se.

Lär dig downhill på JBP
Helgen den 20:e maj öppnar Järvsö Bergscykelpark upp för säsongen och från den 26:e maj är det öppet dagligen. Ett tips är att ta tillfälle i akt och utforska downhill-cyklingen i en av Europas bästa parker under den här lugnare delen av säsongen. Besöker du JBP en måndag-torsdag under perioden 30/5 – 30/6 och förbokar din hyrcykel online så ingår en introkurs i downhill! En perfekt grund för att lära dig cykla säkert och tryggt inför dina roliga dagar i parken. Läs mer och boka på www.jarvsobergscykelpark.se .

Önskar du mer än en introkurs i downhill? Boka privatlektioner, tjejcamps och andra camps med Better MTB här.

Ps –Kom ihåg att förboka din hyrcykel inför din resa.
Hyrcykel downhill
Hyrcykel Cross Country JBP

Boenden som ingår i erbjudandet

Stugor & lägenheter

Boenden på berget med självhushåll för alla typer av sällskap. Avbeställningsskydd ingår på alla stugbokningar.

JBP Hotell

Nybyggt bike-in, bike-out-hotell med Järvsö Bergscykelpark utanför dörren och bara några cykeltramp från både XC-leder, löparspår och restauranger. 32 dubbelrum, cykelhyra och shop samt den populära restaurangen Cykelbistron i samma byggnad.

Bergshotellet

Naturnära Bergshotellet ligger vid Öjebergets fot med cykelleder och hälsingeskogen direkt utanför dörren. Här bor du i ett nybyggt bike-in, bike-out-hotell med restaurang och cykelhyra i samma byggnad.