Ring oss 0651–403 06|info@jarvso.se
Erbjudanden vinter2020-09-18T16:50:37+02:00

VINTERERBJUDANDEN

Här finner du våra mest prisvärda och populära erbjudanden för skidåkning i Järvsö i vinter. Här finns boenden och stugor från stilrena och moderna lägenheter till pistnära fjällstugor för den större familjen. Scrolla för att hitta det paket som passar just er bäst.

Populära Bergsgården

Avresestäd och avbeställningsskydd ingår

Bekvämt och stilrent lägenhetsboende med bastu och fjällkänsla ett stenkast från pisten. Längdskidspår, Järvzoo och kvällsrestauranger precis intill och avresstädning samt avbeställningsskydd ingår.

Lång weekend

Extra skipass och avbeställningsskydd

Unna er en halvdag på jobbet en vanlig torsdag i vinter och ta sikte norrut. Några timmar senare är ni i ett magiskt vinterlandskap när ni checkar in i ert pistnära boende, spänner åt pjäxorna och ger er ut på härlig kvällsåkning i Järvsöbacken!

Vintersäkra julen

Mysig familjejul med avbeställningsskydd

Boka en genuin familjejul i ett vintersäkert Hälsingland där ni kan hugga er egna gran och få ett överraskande tomtebesök i stugan. Tryggheten av inkluderat avbeställningsskydd för hela familjen ingår.

Boka Trettonhelgen

Extranatt + avbeställningsskydd ingår

Förläng julledigheten med en härlig skidsemester för hela familjen. Boka onsdag 6/1 till söndag 10/1 så inkluderar vi en natt i priset – bo fyra nätter, betala bara för tre. Och ett tryggt avbeställningsskydd ingår!

Säkra sportlovet tryggt

idag – betala senare

Säkra familjens sportlovsresa redan idag och betala senare. Tryggheten med avbeställningsskydd ingår i priset.

This website uses cookies and third party services. Ok
X