Ring oss 0651–403 06|info@jarvso.se
Erbjudanden vinter2021-01-12T14:19:47+01:00

VINTERERBJUDANDEN

Här finner du våra mest prisvärda och populära erbjudanden för skidåkning i Järvsö i vinter. Här finns boenden och stugor från stilrena och moderna lägenheter till pistnära fjällstugor för den större familjen. Scrolla för att hitta det paket som passar just er bäst.

Populära Bergsgården

Avresestäd och avbeställningsskydd ingår

Bekvämt och stilrent lägenhetsboende med bastu och fjällkänsla ett stenkast från pisten. Längdskidspår, Järvzoo och kvällsrestauranger precis intill och avresstädning samt avbeställningsskydd ingår.

Lång weekend

Extra skipass och avbeställningsskydd

Unna er en halvdag på jobbet en vanlig torsdag i vinter och ta sikte norrut. Några timmar senare är ni i ett magiskt vinterlandskap när ni checkar in i ert pistnära boende, spänner åt pjäxorna och ger er ut på härlig kvällsåkning i Järvsöbacken!

Säkra sportlovet

Boka tryggt – avbeställningsskydd ingår

Säkra familjefavoriten sportlovet och en fantastisk tid med härlig skidåkning mitt i den långa vintern. Tryggheten med avbeställningsskydd för hela familjen ingår i priset.

LOA veckor

Skidskola, skidhyra och skipass för barnen

Kombinera en upplevelserik semester för dig och barnen med möjlighet till distansarbete i ett unikt och avkopplande vinterlandskap. Ett tryggt avbeställningsskydd för hela familjen inkluderas. Gäller vecka 2-6 och vecka 12.

Jobba från Järvsö i vinter

Jobba när du vill – åk skidor när du vill

Några sköna åk i pisten på förmiddagen och nedvarvad men uppkopplad på eftermiddagen. Kom ifrån vardagen i vinter och ta enkelt med jobbet till Järvsö. Här finns både arbetsro och aktiviteter som snabbt laddar upp din energi. Bekvämt avresstäd och avbeställningsskydd ingår.

This website uses cookies and third party services. Ok
X