Ring oss 0651–403 06|info@jarvso.se
Erbjudanden vinter2020-12-01T11:48:14+01:00

VINTERERBJUDANDEN

Här finner du våra mest prisvärda och populära erbjudanden för skidåkning i Järvsö i vinter. Här finns boenden och stugor från stilrena och moderna lägenheter till pistnära fjällstugor för den större familjen. Scrolla för att hitta det paket som passar just er bäst.

Populära Bergsgården

Avresestäd och avbeställningsskydd ingår

Bekvämt och stilrent lägenhetsboende med bastu och fjällkänsla ett stenkast från pisten. Längdskidspår, Järvzoo och kvällsrestauranger precis intill och avresstädning samt avbeställningsskydd ingår.

Lång weekend

Extra skipass och avbeställningsskydd

Unna er en halvdag på jobbet en vanlig torsdag i vinter och ta sikte norrut. Några timmar senare är ni i ett magiskt vinterlandskap när ni checkar in i ert pistnära boende, spänner åt pjäxorna och ger er ut på härlig kvällsåkning i Järvsöbacken!

Vintersäkra julen

Mysig familjejul med avbeställningsskydd

Boka en genuin familjejul i ett vintersäkert Hälsingland. Värdefull tid tillsammans med stugmys och uteaktiviteter för hela familjen. Tryggheten av inkluderat avbeställningsskydd för hela familjen ingår.

Boka Trettonhelgen

Extranatt + avbeställningsskydd ingår

Förläng julledigheten med en härlig skidsemester för familjen. Mys med familjen i er egna stuga och njut av den storslagna och härliga hälsingenaturen. Boka onsdag 6/1 till söndag 10/1 så inkluderar vi en natt i priset – bo fyra nätter, betala bara för tre. Och ett tryggt avbeställningsskydd ingår!

Säkra sportlovet

Boka tryggt idag – betala senare

Säkra familjefavoriten sportlovet och en fantastisk tid med härlig skidåkning mitt i den långa vintern. Tryggheten med avbeställningsskydd för hela familjen ingår i priset.

LOA veckor

Skidskola, skidhyra och skipass för barnen

Kombinera en upplevelserik semester för dig och barnen med möjlighet till distansarbete i ett unikt och avkopplande vinterlandskap. Ett tryggt avbeställningsskydd för hela familjen inkluderas. Gäller vecka 2-6 och vecka 12.

This website uses cookies and third party services. Ok
X