FAMILJECYKLING I JÄRVSÖ

Avbeställningsskydd ingår i priset

Bo mitt i Sveriges cykelparadis Järvsö med bara några tramptag från nybyggda cross country-leder, två stora och lekfulla asfalterade pump tracks och Svergies roligaste cykelpark för downhill – Järvsö Bergcykel Park. När du bokar Familjecykling i Järvsö ingår förutom cykelkarta även LOAs hemliga cykelordjakt, fri tillgång till pump tracks och en fikavoucher från ett av byns lokala bageri med ett härligt utbud av hembakat fika att ta med på cykelturen. Mums!

Gillar familjen att cykla eller vill testa på det där med cykling i skogen är det här paketet för er. Vid Badtjärnsområdet finns de populära XC-lederna som passar barn i alla åldrar. Här kan barn med springcykel ha kul (ibland behövs kanske en liten hjälpknuff) samtidigt som storasyskonet med den större cykeln har lika roligt precis intill. Om man känner sig trygg växlar man enkelt upp och testar de blå lederna i samma område – här blir det lite mer utmanade med klättringar och härliga nedförspartier med bra flow! Det är också här i de gröna lederna som LOA har gömt sina hemliga bokstäver som barnen kan leta och försöka lista ut den hemliga meningen – superspännande!

När ni utforskat de gröna cykellederna är ett populärt tips att testa de två pump tracksen i Järvsö Skills Park. Här har både föräldrar och barn roligt timmar i sträck och fokus ligger på gemenskap och att ha kul på hjul. För den som vill testa det bästa inom liftburen cykling är det downhill i Järvsö Bergcykelpark som gäller. Här tar du liften upp på berget och cyklar ner i leder byggda för hand och med grävmaskiner. Det här är en unik cykelupplevelse med downhill-leder från gröna till avancerade svart.

Vill ni kombinera cyklingen med andra aktiviteter finns det massor av roliga saker att hitta på i Järvsö – Vildmarksparken Järvzoo, avkopplande vandring och Barnens Stenegård där leken står i fokus är bara några av alternativen.

  
När all lekfull cykling och aktiviteter är över för dagen serverar byns genuina restauranger er avkoppling och lokalproducerade läckerheter de kvällarna ni inte myser och lagar familjemiddag i ert sommarboende eller tillsammans njuter av solnedgången över de blånande bergen i Hälsingland.

Behöver ni hyra cyklar eller kanske vill boka en guide eller kurs för familjen? Här finns allt du behöver veta om cyklingen i Järvsö.

Boka tryggt hela vägen fram till ankomst
– vi inkluderar avbeställningsskydd för dig och din familj.

Just nu ingår avbeställningsskydd när ni bokar Familjecykling i Järvsö. På så vis kan du känna dig trygg – från bokning till ankomst. Med skyddet har du fri ombokning fram till 21 dagar innan ankomst samt fri avbokning vid uppvisande av intyg om du eller någon närstående blir sjuk inför er resa. Se fullständiga villkor här.

SÅ HÄR BOKAR DU

Välj mellan de olika boendealternativen nedan. Erbjudandet gäller mellan 6/6 – 7/11 med ett minimum på en vecka per bokning. Välj mellan att bo i en nybyggd lägenhet på Bergsgården med egen bastu och uteplats eller i er egen sommarstuga i Järvsö Stugby – perfekt även för den större familjen. I båda alternativen bor ni med hälsingeskogen utanför knuten och bara ett stenkast från downhill och XC-leder, Järvzoo, pump tracks och familjevänliga restauranger. 

När du valt ert boende och resedatum klickar du enkelt i rutan ”Familjecykling” i onlinebokningen. Glöm inte att också boka era Trail Pass online för den lekfulla xc-cyklingen. 0-6 år cyklar gratis.

Järvsö Stugby

Prisexempel 2 vuxna+2 barn 7- 17 år: 9 660:- /vecka inklusive Trail pass för cyklingen. Barn 0-6 år cyklar gratis.

Erbjudandet gäller vid nya bokningar under perioden 6/6 – 7/11 2021. Minimum en vecka. Går ej att kombinera med andra erbjudanden.

Bergsgården

Prisexempel 2 vuxna+2 barn 7- 17 år: 9 860:- /vecka inklusive Trail pass för cyklingen. Barn 0-6 år cyklar gratis.

Erbjudandet gäller vid nya bokningar under perioden 6/6 – 7/11 2021. Minimum en vecka. Går ej att kombinera med andra erbjudanden.