Ring oss 0651–403 06|info@jarvso.se
Info om corona2020-05-06T15:11:10+02:00

INFORMATION OM CORONAVIRUS (Covid-19)

Vad gäller i Järvsö kopplat till situationen med Corona?
Hälsan hos både gäster och invånare i Järvsö är självklart högsta prioritet och vi har därför sammanställt lite information som är bra att veta inför ditt besök i Järvsö eller om du funderar på att boka en resa till oss. Vi följer noga utvecklingen av Coronaviruset och de rekommendationer som kommer från svenska myndigheter och regeringen. Sedan tisdag den 17 mars har vi stängt gästservice- och turistbyråns lokaler för att minska fysiska kontakter med människor. Observera att vi fortfarande finns tillgängliga via våra digitala kanaler som du finner längre ner. Om du eller någon i din närhet har symptom eller är satt i karantän uppmanar vi er att följa Folkmyndighetens rekommendationer att tänka igenom om er resa verkligen är nödvändig.

Vi vidtar dessa åtgärder i första hand till hänsyn för riskgrupperna i samhället och minska risken att viruset ska etablera sig i vår verksamhet och samhälle. Skulle situationen och rekommendationerna från våra svenska myndigheter ändras som påverkar vårt område kommer vi att informera om det.

Nyckelutlämning
För dig som bokat ett boende via jarvso.se och ska hämta din stugnyckel hänvisar vi till nyckelutlämningsrummet på framsidan av fastigheten på Lill-babs Torg 1. För access till rummet använder du koden fått via sms eller mail av oss.

Av- och ombokning
Om din planerade resa skulle bli påverkad av ytterligare restriktioner eller förändrade riktlinjer från folkhälsomyndigheten i direkt samband med Covid-19 gäller kostnadsfri ombokning till och med 14-dagar innan ankomstdatum. Detta gäller nya bokningar gjorda från och med 4/5 2020 för bokningsperioden 11/5 till 22/10 2020. I övrigt gäller ordinarie om- och avbokningsregler. Om du ändrar till ett boende eller boendeperiod med högre pris betalar du enbart mellanskillnaden.

Vad kan jag göra för att minska och undvika smitta?
Följ allmänna förbyggande åtgärder som att; tvätta händerna ofta med tvål och vatten, hosta och nysa i armvecket, undvika att röra slemhinnor i ansiktet, och håll avstånd till varandra. Följ också rekommendationer från Folkhälsomyndigheten gällande dina resor och hur du minimerar smittspridning även där. Skulle sjukdomssymptom uppstå på plats i Järvsö rekommenderar vi att ni, om möjligt, i första hand söker vård i er hemkommun. Detta för att värna om den lokala vården i Ljusdals kommun. Vi uppmanar alla som befinner sig i Järvsö att vid restaurang- och cafébesök följa respektive aktörs riktlinjer och uppmaningar.

Handla säkert på ICA i Järvsö
Planera gärna era matinköp och undvik om möjligt att besöka mataffären vid populära tider, t.ex. vid kl 16-17. ICA Järvsö erbjuder också möjligheten att köpa sina varor online och sedan hämtar ut varorna i deras upphämtningsskåp som finns utanför butiken. (Ange postnr 827 50 för att hitta rätt butik.) Detta gäller ICA-kunder och mer information om det hittar du här.

 

Har du mer funderingar kring Covid-19 finns tillförlitlig information på:

Folkhälsomyndigheten

1177 vårdguiden

Krisinformation.se

Har du frågor kring en befintlig bokning eller en planerar du resa till oss kan du enkelt komma i kontakt med oss via dessa kanaler:

Chatta med oss på jarvso.se

Maila oss på info@jarvso.se

Ring oss på 0651-40306

Tack för visad hänsyn och solidaritet.  Tillsammans kan vi hjälpas åt att minska smittspridningen samtidigt som vi njuter av frisk luft och ett aktivt uteliv.
Tack ❤️

This website uses cookies and third party services. Ok
X