Ring oss 0651–403 06|info@jarvso.se
Info om corona2020-12-15T16:42:58+01:00

INFORMATION OM CORONAVIRUS (Covid-19)

Vad gäller i Järvsö kopplat till situationen med Corona?
Hälsan hos både gäster och invånare i Järvsö är självklart högsta prioritet och vi följer utvecklingen noga samt de rekommendationer som kommer från svenska myndigheter och regeringen. Vår turistbyrå och gästservice är stängd för fysiska besök för att minska smittorisken. Det finns flera andra sätt att komma i kontakt med oss – se kontaktuppgifter längre ner på denna sida.

Inför vintersäsongen i Järvsö 2020/2021
Att vara aktiv ute i den friska luften i skidbacken eller längdspåren är basen i våra vinteraktiviteter och vi har bra förutsättningar och gott om plats. Alla arbetar för att skapa de bästa förutsättningarna för en trygg vintersäsong både för gäster, personal och lokalsamhälle. Järvsö och Järvsöbacken gör flera anpassningar i skidanläggningen och i våra boenden. Vi uppmanar dig som besökare att i så hög uträckning som möjligt göra förbokningar online av boende, skipass och aktiviteter här på jarvso.se samt förhandsboka säsongskort, skidutrustning och skidskolor på Järvsöbackens bokningssida som du finner här. Det ger dig mer tid i backen och mindre tid i köer samt att vi kan planera och förbereda ankomsterna på bästa sätt. Se här gällande försiktighetsåtgärder i Järvsöbacken inför säsongen.

Handla matvaror hemma eller på väg till Järvsö
Tyvärr hade vi en omfattande brand på vårt kära Ica Järvsö i höstas vilket medför att vi inte har en matvarubutik i byn. Ur ett smittskyddsperspektiv uppmanas ni att i så stor mån som möjligt handla er matvaror för vistelsen vid er lokala matvarubutik innan er resa till Järvsö. Väl på väg till, och på plats i Järvsö finns dock flera olika alternativ till att handla matvaror. Se mer om dessa alternativ här.

Boka tryggt: Nytt av- och ombokningsskydd ingår
Just nu ingår ett nytt och förbättrat av- och ombokningsskydd på din bokning för att ge dig som gäst en ökad trygghet när du bokar din vistelse i Järvsö. Trygghet från bokning hela vägen fram till ankomst. Läs mer om detta

Vad kan jag göra för att minska och undvika smitta?
Viktigast är att du och ditt resesällskap följer allmänna förbyggande åtgärder som att; tvätta händerna ofta med tvål och vatten, hosta och nysa i armvecket, undvika att röra slemhinnor i ansiktet, och håll avstånd. Följ också rekommendationer från Folkhälsomyndigheten gällande hur du väljer att resa och hur du minimerar smittspridning även där. Om du har sjukdomssymptom uppmanas du att inte genomföra din resa. Skulle sjukdomssymptom uppstå på plats i Järvsö rekommenderar vi att ni, om möjligt, i första hand söker vård i er hemkommun. Detta för att värna om den lokala vården i Ljusdals kommun. Vi uppmanar alla som befinner sig i Järvsö att vid restaurang och cafébesök, besöksmål och aktiviteter följa respektive aktörs riktlinjer och uppmaningar.

 

Har du ytterligare funderingar kring Covid-19 finns tillförlitlig information på:

Folkhälsomyndigheten

1177 vårdguiden

Krisinformation.se

Har du frågor kring en befintlig bokning eller en planerar du resa till oss kan du enkelt komma i kontakt med oss via dessa kanaler:

Chatta med oss på jarvso.se

Maila oss på info@jarvso.se

Ring oss på 0651-40306

Tack för visad hänsyn och solidaritet. Tillsammans kan vi hjälpas åt att minska smittspridningen samtidigt som vi njuter av frisk luft och en härlig tid i Järvsö.

Tack ❤️

This website uses cookies and third party services. Ok
X