INFORMATION OM CORONAVIRUS (Covid-19)

Vad gäller i Järvsö kopplat till situationen med Corona?
Hälsan hos både gäster och invånare i Järvsö är självklart högsta prioritet och vi följer utvecklingen samt de rekommendationer som kommer från svenska myndigheter samt agerar på dessa.

Förboka boende och aktiviteter
Vi uppmanar dig som besökare att i så hög uträckning som möjligt göra förbokningar av boende, trail/ski-pass och aktiviteter i vår onlinebokning här på jarvso.se samt förhandsboka eventuell cykelhyra, skidskola, bordsbokningar och inträden i god tid. Det ger dig mer tid till det roliga på plats i Järvsö och vi kan planera och förbereda din ankomst på bästa sätt.

Handla matvaror hemma eller på väg till Järvsö
Tyvärr hade vi en omfattande brand på vårt kära Ica Järvsö vilket medför att vi inte har en fullstor matvarubutik i byn. På väg- och på plats i Järvsö finns dock flera olika alternativ till att handla matvaror. Se mer om dessa alternativ här.

Boka tryggt: Nytt av- och ombokningsskydd ingår
Just nu ingår ett nytt och förbättrat av- och ombokningsskydd på din bokning för att ge dig som gäst en ökad trygghet när du bokar din vistelse i Järvsö. Trygghet från bokning hela vägen fram till ankomst. Läs mer om detta

Vad kan jag göra för att minska och undvika smitta?
Viktigast är att du och ditt resesällskap tar ansvar och följer allmänna råd från Folkhälsomyndigheten för att minska smittspridningen. Alla har ett eget ansvar att förhindra spridning av smittsamma sjukdomar och du ska själv tänka igenom hur du kan undvika att bli smittad och att smitta andra.

 

Har du ytterligare funderingar kring Covid-19 finns tillförlitlig information på:

Folkhälsomyndigheten

1177 vårdguiden

Krisinformation.se

Har du frågor kring en befintlig bokning eller en planerar du resa till oss kan du enkelt komma i kontakt med oss via dessa kanaler:

Chatta med oss på jarvso.se

Maila oss på info@jarvso.se

Ring oss på 0651-40306

Tack för att du tar ansvar. Tillsammans hjälps vi åt att minska smittspridningen samtidigt som vi njuter av frisk luft och en härlig tid i Järvsö.

Tack ❤️