Ring oss 0651–403 06|info@jarvso.se
Info om corona2020-06-18T18:02:04+02:00

INFORMATION OM CORONAVIRUS (Covid-19)

Vad gäller i Järvsö kopplat till situationen med Corona?
Hälsan hos både gäster och invånare i Järvsö är självklart högsta prioritet och vi har därför sammanställt lite information som är bra att veta inför ditt besök i Järvsö eller om du funderar på att boka en resa till oss. Vi följer utvecklingen noga och de rekommendationer som kommer från svenska myndigheter och regeringen. Från och med måndag 22 juni har vi åter igen öppet för fysiska besök i vår turistbyrå/gästservice och ber besökare att hålla avståndet till andra sällskap inne i turistbyrån samt följa allmänna förbyggande åtgärder för att minska smittorisken. Om du inte vill besöka oss fysiskt finns det flera andra sätt att komma i kontakt med oss – se kontaktuppgifter längre ner på denna sida.

Av- och ombokning
Om din planerade resa skulle bli påverkad av ytterligare restriktioner eller förändrade riktlinjer från folkhälsomyndigheten i direkt samband med Covid-19 gäller kostnadsfri ombokning till och med 14-dagar innan ankomstdatum. Detta gäller nya bokningar gjorda från och med 4/5 2020 för bokningsperioden 11/5 till 22/10 2020. I övrigt gäller ordinarie om- och avbokningsregler. Om du ändrar till ett boende eller boendeperiod med högre pris betalar du enbart mellanskillnaden.

Vad kan jag göra för att minska och undvika smitta?
Viktigast är att du och ditt resesällskap följer allmänna förbyggande åtgärder som att; tvätta händerna ofta med tvål och vatten, hosta och nysa i armvecket, undvika att röra slemhinnor i ansiktet, och håll avstånd. Följ också rekommendationer från Folkhälsomyndigheten gällande hur du väljer att resa och hur du minimerar smittspridning även där. Om du har sjukdomssymptom uppmanas du att inte genomföra din resa. Skulle sjukdomssymptom uppstå på plats i Järvsö rekommenderar vi att ni, om möjligt, i första hand söker vård i er hemkommun. Detta för att värna om den lokala vården i Ljusdals kommun. Vi uppmanar alla som befinner sig i Järvsö att vid restaurang och cafébesök, besöksmål och aktiviteter följa respektive aktörs riktlinjer och uppmaningar.

Handla säkert på ICA i Järvsö
Planera gärna era matinköp och undvik om möjligt att besöka mataffären vid populära tider, t.ex. vid kl 16-17. ICA Järvsö erbjuder också möjligheten att köpa sina varor online och sedan hämtar ut varorna i deras upphämtningsskåp som finns utanför butiken. (Ange postnr 827 50 för att hitta rätt butik.) Detta gäller ICA-kunder och mer information om det hittar du här.

 

Har du mer funderingar kring Covid-19 finns tillförlitlig information på:

Folkhälsomyndigheten

1177 vårdguiden

Krisinformation.se

Har du frågor kring en befintlig bokning eller en planerar du resa till oss kan du enkelt komma i kontakt med oss via dessa kanaler:

Chatta med oss på jarvso.se

Maila oss på info@jarvso.se

Ring oss på 0651-40306

Tack för visad hänsyn och solidaritet. Tillsammans kan vi hjälpas åt att minska smittspridningen samtidigt som vi njuter av frisk luft och en härlig sommar i Järvö.

Tack ❤️

This website uses cookies and third party services. Ok
X