Ring oss 0651–403 06|info@jarvso.se
Info om corona2020-09-01T16:04:40+02:00

INFORMATION OM CORONAVIRUS (Covid-19)

Vad gäller i Järvsö kopplat till situationen med Corona?
Hälsan hos både gäster och invånare i Järvsö är självklart högsta prioritet och vi följer utvecklingen noga samt de rekommendationer som kommer från svenska myndigheter och regeringen. I vår turistbyrå och gästservice ber vi att endast en från varje sällskap besöker oss samt att ni håller avstånd till andra sällskap och följer allmänna förbyggande åtgärder för att minska smittorisken. Om du inte vill besöka oss fysiskt finns det flera andra sätt att komma i kontakt med oss – se kontaktuppgifter längre ner på denna sida.

Boka tryggt: Nytt av- och ombokningsskydd ingår
Just nu ingår ett nytt och förbättrat av- och ombokningsskydd på din bokning för att ge dig som gäst en ökad trygghet när du bokar din vistelse i Järvsö. Trygghet från bokning hela vägen fram till ankomst. Läs mer om detta

Vad kan jag göra för att minska och undvika smitta?
Viktigast är att du och ditt resesällskap följer allmänna förbyggande åtgärder som att; tvätta händerna ofta med tvål och vatten, hosta och nysa i armvecket, undvika att röra slemhinnor i ansiktet, och håll avstånd. Följ också rekommendationer från Folkhälsomyndigheten gällande hur du väljer att resa och hur du minimerar smittspridning även där. Om du har sjukdomssymptom uppmanas du att inte genomföra din resa. Skulle sjukdomssymptom uppstå på plats i Järvsö rekommenderar vi att ni, om möjligt, i första hand söker vård i er hemkommun. Detta för att värna om den lokala vården i Ljusdals kommun. Vi uppmanar alla som befinner sig i Järvsö att vid restaurang och cafébesök, besöksmål och aktiviteter följa respektive aktörs riktlinjer och uppmaningar.

Handla säkert på ICA i Järvsö
Planera gärna era matinköp och undvik om möjligt att besöka mataffären vid populära tider, t.ex. vid kl 16-18. ICA Järvsö erbjuder också möjligheten att köpa sina varor online och sedan hämtar ut varorna i deras upphämtningsskåp som finns utanför butiken. (Ange postnr 827 50 för att hitta rätt butik.) Detta gäller ICA-kunder och mer information om det hittar du här. Vi vill också informera er om möjligheten att göra era matinköp i närliggande Ljusdal (ca 15 min norr om Järvsö) där det finns ett flertal stora matvarubutiker.

 

Har du ytterligare funderingar kring Covid-19 finns tillförlitlig information på:

Folkhälsomyndigheten

1177 vårdguiden

Krisinformation.se

Har du frågor kring en befintlig bokning eller en planerar du resa till oss kan du enkelt komma i kontakt med oss via dessa kanaler:

Chatta med oss på jarvso.se

Maila oss på info@jarvso.se

Ring oss på 0651-40306

Tack för visad hänsyn och solidaritet. Tillsammans kan vi hjälpas åt att minska smittspridningen samtidigt som vi njuter av frisk luft och en härlig tid i Järvsö.

Tack ❤️

This website uses cookies and third party services. Ok
X