Järvsö MTB Kids Camp

Ett spännande läger för barn 7-10 år med fokus på lekfull och säker MTB-cykling, rörelseglädje och lärorika upplevelser som bottnar i respekt för vår miljö och natur.

Tillsammans med professionella guider och instruktörer från Järvsöguiderna peppar barnen varandra i olika övningar och utmaningar för att på ett roligt och kravlöst sätt umgås och utvecklas i sin cykling.

Basen för våra camps är på de nybyggda och säkra MTB-lederna i skogen. Förutom själva cyklingen, trailpass och ett smarrigt mellanmål bjuder vi också på ett skönt och roligt häng tillsammans med guider och nyfunna kompisar – alltsammans som skapar minnen för livet!

MTB Kids Camp

MTB Kids Camp är ett 3-dagars läger som pågår mån-ons eller fre-sön kl 8.45-11.45 under perioden 1-28 juli och riktar sig till dig som är 7-10 år. Pris: 1 495 kr per person.

Är du yngre, äldre eller inte på plats denna period?

Missa inte våra MTB Intro kurser som pågår hela sommaren och hösten.

Tips till dig som förälder! Passa på att ta ett dopp, besöka Stenegård, vandra, cykla eller ta en löptur när barnen är på härliga MTB Kids Camp.

Bokning senast 24 timmar innan kursstart – begränsat antal platser. Cykel och skyddsutrustning ingår ej, men kan förbokas. För din säkerhet är hjälm obligatoriskt på alla våra cykelaktiviteter. Arrangören Järvsöguiderna förbehåller sig rätten att vid 3 elever eller färre, slå ihop grupper eller erbjuda annat produktalternativ 24 timmar innan kursstart. Max 8 elever per tillfälle.

Boka boende

Stugor & lägenheter

För dig som vill boka boende med självhushåll för familjen.

Hotell & vandrarhem

En stor variation av hotell, vandrarhem och Bed & Breakfast. Från moderna bike in-bike out hotell till de mest anrika och historiefyllda pensionatet.