Ring oss 0651–403 06|info@jarvso.se
Påsken i Järvsö2021-03-01T09:14:56+01:00

SÄKRA PÅSKLOVET TRYGGT IDAG

avbeställningsskydd ingår i priset.

Familjefavoriten påsklovet är en fantastisk tid för härlig skidåkning i njutbar vårvinter. Upplev en härlig familjetid med takdropp och sol som värmer gott när ni njuter av en kopp varm choklad i Järvsöbacken. Variera lovet med besök på barnens favorit Järvzoo Vildmarkspark och mysiga längdutflykter i Harsa. Säkra er tid tillsammans på några klick när du bokar familjens upplevelserika påsklov i Järvsö.
Tips! Lägg enkelt till skipass och familjeentré på Järvzoo direkt i onlinebokningen – för mindre köer och väntetid på plats. 

Boka tryggt hela vägen fram till ankomst – vi inkluderar avbeställningsskydd för dig och din familj.

Just nu ingår avbeställningsskydd när ni bokar påsken i Järvsö. På så vis kan du känna dig trygg – från bokning till ankomst. Med skyddet har du fri ombokning fram till 21 dagar innan ankomst samt fri avbokning vid uppvisande av intyg om du eller någon närstående blir sjuk i samband med din resa. Se fullständiga villkor här.

*erbjudandet gäller tom 11.04. 2021.

BOENDEN SOM INGÅR I ERBJUDANDET NEDAN

Observera att bokningsperioderna ligger sön-sön, tors-sön och sön-tors.

Bergsgården

Bo bekvämt i en stilrent inredd 4+2 bädds lägenhet med bastu och uteplats endast ett stenkast från Järvsöbackens populära södra skidområde och 6-stolslift. Längdskidspår, Järvzoo och restauranger precis intill.

Avresstädning ingår!

Järvsö Stugby

Mysiga och rymliga stugor i storlekar från 45-141 kvm med direkt tillgång till Järvsöbackens populära södra skidområde och 6-stolslift. De flesta stugor har bastu & braskamin. Längdskidspår, Järvzoo och restauranger precis intill.

Alphyllan

Exklusiva och nybyggda Alphyllan med utsikt över Järvsöbackens norra barnområde och Ljusnans mäktiga dalgång. Närhet till afterski och lunchrestauranger. Rymliga lägenheter med 6 eller 10+1 bäddar. Alla med bastu, braskamin och generösa sällskapsytor.

Alpstigen

Magisk utsikt över Järvsö by och Järvsöbackens norra barnområde en kort pjäxpromenad bort. Närhet till afterski och lunchrestauranger. Fjällstugor och lägenheter mellan 70-90 kvm där alla har bastu och braskamin.

This website uses cookies and third party services. Ok
X