Project Description

VÄLKOMMEN TILL LOAVECKOR I JÄRVSÖ

En chans till en upplevelserik semester för barnen och lekfull skidåkning med en unik möjlighet till distansarbete i ett magiskt vinterlandskap. Boka LOAveckor i Järvsö! Erbjudande för veckorna 2-5 och 13-14 där avbeställningsskydd ingår i priset.

Lekfulla och glädjefulla LOA bjuder in till hennes specialveckor i vinter – veckorna för alla barnfamiljer som drömmer om skidåkning och mer tid tillsammans. Under LOA-veckorna söndag till torsdag är det förutom billigare boende även strålande förhållanden i pisterna, kortare liftköer och en lugn och fridfull tillvaro. Mer semester helt enkelt där allt det här ingår för alla barn 0-6 år:

 • Skidskola (från 3-6 år)

 • Skidhyra

 • Skipass
 • LOAs Ordjakt i Järvsöbacken
 • LOA plåster
 • LOA Yatzy
 • LOA tandborste
 • LOAs favoritsnacks

Barnen lär sig skidåkning från grunden på ett roligt sätt i Järvsöbackens populära skidskola där varje dag är ett nytt lärorikt äventyr. Samtidigt får du som förälder mer tid till härliga svängar i backen eller tid till ditt distansarbete när du sitter uppkopplad framför brasan i er stuga i Järvsö.

BOKA LOAVECKOR I JÄRVSÖ

Boka LOAveckor i Järvsö
Loa

Boka tryggt hela vägen fram till ankomst – vi inkluderar avbeställningsskydd för dig och din familj.
Just nu ingår avbeställningsskydd när ni bokar er LOA-vecka i Järvsö. På så vis kan du känna dig trygg – från bokning till ankomst. Med skyddet har du fri ombokning fram till 21 dagar innan ankomst samt fri avbokning vid uppvisande av intyg om du eller någon närstående blir akut sjuk i samband med din resa. Se fullständiga villkor

*Villkor: Erbjudande gäller när du bokar boende enligt nedan + minst 1 vuxen skipass för boendeperioden.

Så här tar du del av erbjudandet

 1. Välj mellan att besöka oss söndag – torsdag vecka 2-5 eller vecka 13-14. (Söndagar= föregående vecka.)
 2. Välj bland boendealternativen nedan. Klicka dig vidare på det valda boendet med den önskade sön-torsdagsperioden samt den kostnadsfria produkten ”LOA-vecka” innan utcheckning.
 3. Köper minst 1 vuxen skipass för boendeperioden i samma onlinebokning.

Ett tips är att smidigt i onlinebokningen också boka populära LOA klubben. På eftermiddagarna när skidskolor är slut och benen är trötta får barnen leka och busa i snön utan pjäxor och föräldrar. Missa inte eller att boka familjens favorit Nordens Vildmarkspark Järvzoo. Ett lärorikt utflyktsmål med spännande djur precis bredvid Järvsöbacken.

Har du frågor eller önskar kontakta oss och boka? Vi finns här för dig på chatt på jarvso.se, via mail på info@jarvso.se och telefon 0651-403 06

BOENDEN SOM INGÅR I ERBJUDANDET
Bergsgården

Bo bekvämt i en stilrent inredd 4+2 bädds lägenhet med bastu och uteplats endast ett stenkast från Järvsöbackens populära södra skidområde och 6-stolslift. Längdskidspår, Järvzoo och restauranger precis intill.

Avresestädning ingår!

Järvsö Stugby

Mysiga och rymliga stugor i storlekar från 45-141 kvm med direkt tillgång till Järvsöbackens populära södra skidområde och 6-stolslift. De flesta stugor har bastu & braskamin. Längdskidspår, Järvzoo och restauranger precis intill.

Alphyllan

Exklusiva och nybyggda Alphyllan med utsikt över Järvsöbackens norra barnområde och Ljusnans mäktiga dalgång. Närhet till afterski och lunchrestauranger. Rymliga lägenheter med 6 eller 10+1 bäddar. Alla med bastu, braskamin och generösa sällskapsytor.

Alpstigen

Magisk utsikt över Järvsö by och Järvsöbackens norra barnområde en kort pjäxpromenad bort. Närhet till afterski och lunchrestauranger. Fjällstugor och lägenheter mellan 70-90 kvm där alla har bastu och braskamin.

Bergsstugorna

Nybyggda och moderna stugor med hög standard ett stenkast från Järvsöbackens populära södra skidområde med barnområde och 6-stolslift. Längdskidspår, Järvzoo och kvällsrestauranger ligger precis intill. 

Järvsöbranten

Moderna stugor med hög standard och storslagen utsikt. En kort promenad från Järvsöbackens populära södra skidområde med barnområde och 6-stolslift. Längdskidspår, Järvzoo och kvällsrestauranger intill.

Toppstigen

På toppen av Öjeberget med en storslagen utsikt över Ljusnans dalgång. Rymliga lägenheter intill pisterna på norra sidan. Bastu och braskamin finns i samtliga lägenheter.

Toppstugorna

Populära lägenheter på norra sidan av Järvsöbacken i gedigna timmerstugor ett stenkast från pisten. Bastu och braskamin finns i samtliga lägenheter.

Alpbyn

Mitt i pisten på norra sidan med Järvsöbackens norra barnområde direkt utanför dörren. Lägenheter i varierande storlek med bastu och restaurang i separata intilliggande byggnader.

Boka LOAveckor i Järvsö

BOKA LOAVECKOR I JÄRVSÖ