Ring oss 0651–403 06|info@jarvso.se
Säkra julen2020-12-15T16:47:35+01:00

SÄKRA ER FAMILJÄRA HÄLSINGEJUL MED AVBESTÄLLNINGSSKYDD INKLUDERAT

Börja julaftonsmorgonen med några sköna svängar i Järvsöbacken innan ni åker hem till er stuga och får er egna julgran levererad direkt från hälsingeskogen. En gran som de små kan få äran att pynta. Att fira julen i Järvsö är ett minne för hela familjen och just nu har du chansen att vintersäkra en riktig hälsingejul med tryggheten av avbeställningsskydd som ingår i erbjudandet.

Missa inte
 chansen i onlinebokningen att enkelt lägga till en hälsingegran och julgranspynt – en familjeupplevelse utöver det vanliga!

Boka tryggt hela vägen fram till ankomst – vi inkluderar avbeställningsskydd för dig och din familj.

Just nu ingår avbeställningsskydd om ni bokar er jul i Järvsö nu under hösten.  På så vis kan du känna dig trygg – från bokning till ankomst. Med skyddet har du fri ombokning fram till 21 dagar innan ankomst samt fri avbokning vid uppvisande av intyg om du eller någon närstående blir akut sjuk i samband med din resa. Se fullständiga villkor här.

*erbjudandet är giltigt tom vintersäsongen 2020/2021

BOENDEN SOM INGÅR I ERBJUDANDET NEDAN

*Vid bokningar kring jul och nyår. Observera att bokningsperioderna ligger lör-lör samt ons-lör och lör-ons från den 19/12-6/1.

Bergsgården

Bo bekvämt i en stilrent inredd 4+2 bädds lägenhet med bastu och uteplats endast ett stenkast från Järvsöbackens populära södra skidområde och 6-stolslift. Längdskidspår, Järvzoo och restauranger precis intill.

Avresstädning ingår!

Järvsö Stugby

Mysiga och rymliga stugor i storlekar från 45-141 kvm med direkt tillgång till Järvsöbackens populära södra skidområde och 6-stolslift. De flesta stugor har bastu & braskamin. Längdskidspår, Järvzoo och restauranger precis intill.

Avresstädning ingår!

Alphyllan

Exklusiva och nybyggda Alphyllan med utsikt över Järvsöbackens norra barnområde och Ljusnans mäktiga dalgång. Närhet till afterski och lunchrestauranger. Rymliga lägenheter med 6 eller 10+1 bäddar. Alla med bastu, braskamin och generösa sällskapsytor.

Alpstigen

Magisk utsikt över Järvsö by och Järvsöbackens norra barnområde en kort pjäxpromenad bort. Närhet till afterski och lunchrestauranger. Fjällstugor och lägenheter mellan 70-90 kvm där alla har bastu och braskamin.

This website uses cookies and third party services. Ok
X