Ring oss 0651–403 06|info@jarvso.se
Trettonhelgen2020-10-29T15:33:41+01:00

BOKA TRETTONHELGEN MED EXTRANATT OCH AVBESTÄLLNINGSSKYDD INKLUDERAT

Förläng julledigheten med en härlig skidsemester för hela familjen genom att boka trettonhelgen i Järvsö. Boka onsdag 6/1 till söndag 10/1 så är en natt inkluderat i priset – bo fyra nätter, betala bara för tre!


Missa inte chansen i onlinebokningen att enkelt lägga till ett besök på ett magiskt Järvzoo i vinterskrud och skipass för hela familjen.

Boka tryggt hela vägen fram till ankomst – vi inkluderar avbeställningsskydd för dig och din familj.

Just nu ingår avbeställningsskydd om ni bokar er Trettonhelg i Järvsö nu under hösten. På så vis kan du känna dig trygg – från bokning till ankomst. Med skyddet har du fri ombokning fram till 21 dagar innan ankomst samt fri avbokning vid uppvisande av intyg om du eller någon närstående blir akut sjuk i samband med din resa. Se fullständiga villkor här.

*erbjudandet är giltigt tom 2020.12.13

Så här bokar du erbjudandet: Välj boendealternativ nedan och i onlinebokningen väljer du datumen Ons 6/1 – Sön 10/1 så bor ni fyra nätter till priset av tre!

BOENDEN SOM INGÅR I ERBJUDANDET NEDAN

Bergsgården

Bo bekvämt i en stilrent inredd 4+2 bädds lägenhet med bastu och uteplats endast ett stenkast från Järvsöbackens populära södra skidområde och 6-stolslift. Längdskidspår, Järvzoo och restauranger precis intill.

Avresstädning ingår!

Järvsö Stugby

Mysiga och rymliga stugor i storlekar från 45-141 kvm med direkt tillgång till Järvsöbackens populära södra skidområde och 6-stolslift. De flesta stugor har bastu & braskamin. Längdskidspår, Järvzoo och restauranger precis intill.

Avresstädning ingår!

Alphyllan

Exklusiva och nybyggda Alphyllan med utsikt över Järvsöbackens norra barnområde och Ljusnans mäktiga dalgång. Närhet till afterski och lunchrestauranger. Rymliga lägenheter med 6 eller 10+1 bäddar. Alla med bastu, braskamin och generösa sällskapsytor.

Alpstigen

Magisk utsikt över Järvsö by och Järvsöbackens norra barnområde en kort pjäxpromenad bort. Närhet till afterski och lunchrestauranger. Fjällstugor och lägenheter mellan 70-90 kvm där alla har bastu och braskamin.

This website uses cookies and third party services. Ok
X