Loading...
Wild Kids 20202019-05-03T11:34:25+00:00

WILD KIDS SPELAS IN I JÄRVSÖ FÖR TREDJE ÅRET I RAD!

Succéprogrammet Wild Kids kommer till Järvsö i sommar igen för inspelning av ny säsong, vilket glädjer Malin Hallberg, producent på Jarowskij

– Järvsö är den perfekta platsen för inspelningen av Wild Kids, här finns det både vildmark och en massa äventyr, storslagna vyer och en spännande variation av berg och sjö. Dessutom har bygden ställt upp helhjärtat för oss och gjort det möjligt att göra de bästa säsongerna någonsin de två senaste åren. Alla vi i produktionen har tagit Järvsö till våra hjärtan så det känns självklart att komma tillbaka till Järvsö igen avslutar Malin Hallberg.

I Järvsö ser man fram emot att ta emot hela gänget i sommar
– Vi är otroligt stolta och glada över att Järvsö även i år har blivit vald som inspelningsplats, säger Maria Rosén från Destination Järvsö. Det lokala engagemanget är enormt och det är fantastiskt att få visa upp Järvsö på detta sätt.

En nyhet för i år är att Wild Kids flyttar till Cmore och TV4 där programmet blir en viktig del i satsningen på förstklassig familjeunderhållning. Programledare blir Linda Lindorff.

Programmet spelas in under augusti och september i år och visas på C More och TV4 under 2020. Nu påbörjas sökandet efter äventyrliga barn mellan 10 och 13 år som vill vara med i programmet. Mer info och sökformulär finns på tv4.se.

Kontaktpersoner
Maria Rosén, marknadsansvarig, Destination Järvsö, 
Mob: 073-029 14 42
Malin Hallberg, producent, Jarowskij Mob: 070-984 55 70
Mia-Li Hallengren, Press & PR-ansvarig, TV4, Mob: 070-1550412

This website uses cookies and third party services. Ok
X