Hyr ut via Destination Järvsö

Välkommen till det mest kompletta valet för förmedling av boenden i Järvsö!

Med vår lokalkännedom och expertis är vi stolta över att vara ett förstahandsval när det kommer till att maximera boendeupplevelser. Vår imponerande statistik talar för sig själv, vi har cirka 70% återkommande gäster, vilket är ett tydligt bevis på den enastående service och de unika upplevelser vi erbjuder. Det är inte bara boenden vi förmedlar – det är minnen och ögonblick som gör våra gäster till lojala ambassadörer för Järvsö. Varje uthyrning via oss bidrar till Järvsös hållbara resa och ger er möjligheten att vara en del av vår fantastiska destination. Hyr ut ditt boende via oss och skapa ett långsiktigt samarbete för ett blomstrande Järvsö!

Så fungerar det

Så mycket kan du tjäna

Vi kan Järvsö

Vanliga frågor och svar

Kontakta oss

Så fungerar det

Vi tar hand om helheten vid uthyrning av ditt boende eller skräddarsyr lösningar som passar för just dig. 

Kvalitetssäkring

Uthyrningsobjekt som förmedlas via oss genomgår alltid en intagsbesiktning där vi kontrollerar att det uppfyller våra grundkrav. Du får betalt utifrån ditt boendes kvalitet och skick och vi stödjer dig löpande med råd och idéer för att hålla boendet i absolut toppskick. 

Prissättning

Utifrån boendets standard, storlek, utrustning och geografiskt läge tar vi fram säljande beskrivningar och prissätter boendet på ett marknadsmässigt- och konkurrenskraftigt vis. Vi ser alltid till att gästen har möjlighet att boka boendet minst 1 år i förväg och vår säsongsbaserade prissättning justeras för att på bästa sätt matcha tillgång och efterfrågan.

Fotografering

När det är dags för boendet att läggas upp för uthyrning så kliver vår erfarna fotograf in för att ge gästerna rättvisande och lockande bilder.

Flexibilitet

Du som har ett förmedlingsavtal har frihet att välja om du själv vill nyttja ditt boende och kan boka upp det för egna vistelser under generösa tider hela året.

Vi tar hand om gästens frågor

Under hela perioden boendet finns för uthyrning hos oss tar vi hand om både boendets gäster med allt från den första kontakten till att gästen åker hem igen efter sin avresa. Vi hjälper till och svarar på frågor, hantera bokningar, in- och utcheckning och slutligen enkelt och smidigt betalar vi ut dina intäkter efter gästens avresa.

Tillgänglighet

Ditt boende blir tillgängligt och synligt för alla besökare i alla våra kommunikationskanaler. Boendet visas med bilder, information och tillgänglighet på både jarvso.se samt andra utvalda försäljningskanaler. Utöver det så kan gästen alltid få hjälp via chatt, telefon, mail eller på plats i Gästservice.

Kostnad

För att förmedla boende via oss har vi ett provisionsbaserat arvode som dras av det pris som gästen betalar. Vi bygger vårt samarbete på trygghet och ett ömsesidigt förtroende. Gör ditt boende tillgänligt för fler gäster och skapa inkomster genom att samarbeta med oss. På ett transparent och rättvist vis betalas provisionen till oss endast ut när boendet är uthyrt.

Så mycket kan du tjäna

Upptäck hur mycket du kan tjäna på att hyra ut din bostad.

Vad påverkar priset

Vår prissättningsstrategi maximera dina intäkter. Vi ser till att prissättningen inte bara är marknadsmässig utan också konkurrenskraftig för att säkerställa att du får det bästa ekonomiska resultatet. Gäster har möjlighet att boka upp till ett år i förväg och vår säsongsanpassade prissättning anpassas intelligent för att matcha hög efterfrågan med maximal avkastning.

Beläggning

Att exakt förutse uthyrningsgraden för ett boende kan vara en utmaning då den varierar från år till år och påverkas starkt av gästernas individuella preferenser. Även om det finns en viss osäkerhet i detta, kan vi erbjuda övergripande riktlinjer baserat på erfarenhet och marknadstrender. Genom att kontinuerligt analysera och anpassa vår strategi kan vi maximera uthyrningspotentialen för ditt boende, även i en föränderlig marknad. Med vår expertis och flexibilitet säkerställer vi att ditt boende når sin fulla uthyrningskapacitet över tid.

Säsongsvariationer – uthyrning hela året

Vår vintersäsong är klart störst när det kommer till hög efterfrågan och tidig bokning. Boenden, särskilt de med 6–10 bäddar och nära skidåkning, bokas upp till 12-3 månader i förväg. Perioder som mellandagarna, nyårs- och trettonhelgerna, sportlov och påskhelgen är högt efterfrågade. Torsdag till söndag är alltid en vinnare för skidnära boenden, även under övriga vinterveckor. Men det blir ännu bättre! Barmarkssäsongen öppnar vi upp för en mångfald av gäster med varierande resvanor och intressen. Gästen stannar allt från 1 till 14 dagar och väljer boenden baserat på sina unika önskemål, vare sig det är närhet till naturen, centralt läge eller specifik utrustning. Barmarksgäster är flexibla och det skapar en enorm potential för tillväxt. Så, med en vintersäsong full av hög efterfrågan och tidig bokning, och en barmarkssäsong fylld av mångfald och flexibilitet, ser vi ljust på framtiden. Möjligheterna för tillväxt och ökade intäkter är här!

Statistik

Under vintersäsongen, från jul till påsk, når boende i skidnära läge vid Järvsöbackens alpina område en imponerande beläggningsgrad på cirka 59 %. Det innebär att över hälften av tiden är ditt boende fullt av skidentusiaster och äventyrslystna gäster som njuter av allt som vintern har att erbjuda! Men vänta, det blir ännu bättre! När barmarkssäsongen tar över, är beläggningsgraden fortfarande stark, ungefär hälften av vintersäsongens nivå. Det betyder att även när snön smälter, är ditt boende fortsatt ett hett eftertraktat resmål för de som vill uppleva Järvsös magi året runt. Så oavsett om det är snö eller grönska, är ditt boende redo att stråla och välkomna gäster i varje säsong.

Provision

För att förmedla boende via oss har vi ett provisionsbaserat arvode som dras av det pris som gästen betalar. Vi bygger vårt samarbete på trygghet och ett ömsesidigt förtroende. Gör ditt boende tillgänligt för fler gäster och skapa inkomster genom att samarbeta med oss. På ett transparent och rättvist vis betalas provisionen till oss endast ut när boendet är uthyrt.

Ägarkategorier

Maximera din upplevelser av att hyra ut boende med Destination Järvsö genom våra skräddarsydda ägarkategorier. Oavsett dina behov och önskemål har vi en kategori som passar just dig. Våra olika ägarkategorier skapar en individuell flexibilitet efter dina behov av att själv nyttja boendet. Destination Järvsö ger dig friheten att forma din boendeuthyrning enligt dina önskemål. Maxa värdet av ditt boende och låt oss vara din partner för en framgångsrik uthyrning!

Städ- och fastighetsavtal

När du väljer att samarbeta med oss på Destination Järvsö för uthyrning av ditt boende, öppnar du också upp möjligheten att teckna avtal för kringliggande tjänster som städning och fastighetsservice. Våra extra tjänster är designade för att göra din upplevelse som boendeägare så smidig som möjligt. Genom att knyta dessa avtal till vårt förmedlingsavtal får du inte bara tillgång till professionell städning och fastighetsservice, utan också en trygg och bekymmersfri upplevelse. De fasta årliga kostnaderna varierar beroende på din valda ägarkategori, och med vårt dedikerade team som har jour året om kan du känna dig trygg att lämna ditt boende i våra händer. Vi fakturerar löpande för fastighetstjänster när vi utför arbeten i huset. Destination Järvsö är valet för en helhetslösning som underlättar för dig som boendeägare och säkerställer att ditt boende är i toppskick för varje gäst.

Vi kan Järvsö

Det mest kompletta och långsiktigt hållbara valet för uthyrning i Järvsö

Hög kundnöjdhet och lojalitet

Med vår lokalkännedom och expertis är vi stolta över att vara ett förstahandsval när det kommer till att maximera boendeupplevelser. Vår imponerande statistik talar för sig själv, vi har cirka 70% återkommande gäster, vilket är ett tydligt bevis på den enastående service och de unika upplevelser vi erbjuder. Det är inte bara boenden vi förmedlar – det är minnen och ögonblick som gör våra gäster till lojala ambassadörer för Järvsö.

Lokalkännedom & Kunskap

Vi är här för att göra skillnad och skapa minnesvärda stunder för både dig och dina gäster. Vi erbjuder inte bara kunskap och lokalkännedom utan även ett dedikerat team som arbetar för att maximera uthyrning av boende i Järvsö. Vi är din kompletta Järvsöpartner för att göra processen att hyra ut boende både enkel och lönsam.  

Långsiktigt samarbete

Välj att vara en del av Destination Järvsö för att öppna dörrarna till en enkel, hållbar och långsiktig uthyrning av ditt boende. Med ett stort engagemang tar vi ansvar för allt från marknadsföring, försäljning, uppföljning och tillsammans utvecklar vi ett hållbart Järvsö med aktiviteter och upplevelser året om. 

Helhetslösning

Vi tar ansvar för helheten kring ditt boende före, under och efter uthyrning och skapar intäkter till dig. Vi erbjuder en komplett Järvsöpaketering med marknadsföring, kunskap & lokalkännedom och ett stort engagemang. Tillsammans driver vi utvecklingsprojekt som bygger ett hållbart Järvsö med aktiviteter och upplevelser året om. 

Tryggt & Bekvämt

Varje år hjälper vi många boendeägare, oavsett om du äger en privat stuga eller är en kommersiell aktör, att enkelt och säkert förmedla sina boenden till besökande gäster. Att samarbeta med oss är tryggt och bekvämt. 

Ett hållbart Järvsö

Järvsö är en dynamisk plats som blomstrar året runt, där besökare och lokalbefolkning delar glädje. Hållbarhet är för oss en medveten utveckling, där varje val gör skillnad. Vi tror att du, precis som vi, värdesätter medvetna val. När du väljer Destination Järvsö för att förmedla ditt boende investerar du i mer än bara bokningar – du investerar i ett blomstrande Järvsö. Varje vinst återinvesteras i marknadsföring och destinationsutveckling. Vi är mer än en bokningstjänst – med flera marknadskanaler och en proaktiv närvaro på hemsida, sociala medier, riktade utskick och PR.

Upptäck mer – vanliga frågor och svar

Eftersom boendets yta och storlek är en viktig parameter för en rättvis och konkurrenskraftig prissättning så anges alltid boendets totala yta inklusive eventuellt sovloft i kvadratmeter. Sovloft räknas in i antalet kvadratmeter men inte som ett eget våningsplan.
Antalet rum beräknas som enskilda rum med möjlighet till stängbara dörrar utöver hall, kök och toalett. Tänk också på att fördragningsbara gardiner och sänglampor är viktiga för många gäster i sovrummen.
För att räkna ut hur många personer som kan bo i boendet utgår ifrån hur många personer som kan bo bekvämt i boendet. För att räkna ordinarie sängplatser krävs att sängen är minst 80 cm brev med bäddmadrass, kuddar och täcken till samtliga. Kök, matplats och allrum är centrala för gemenskapen bland gäster under deras vistelse och varje boende ska därför ha samma antal sittplatser vid matbord som det finns sovplatser i boendet. Vi rekommenderar att alla boenden som är anpassade för fler än sex personer ska ha minst två wc.
Behovet av förvaring kan variera beroende på säsong och vistelselängd. Generellt sett ser vi gärna att sovrum innehar förvaring för kläder såsom garderob, byrå eller krokar. Hallförvaring och torkmöjligheter för kläder är också viktigt, främst vintertid när utomhusvistelser kan bidra till blöta och kalla kläder.
Vi rekommenderar alltid att ha en välskött tomt som förhöjer helhetsintrycket av boendet. Om möjlighet finns är också förvaringsmöjligheter för skidor, cyklar eller annan utomhusutrustning viktiga faciliteter. Finns uteplats rekommenderar vi alltid att den är uppmöblerad med möbler som är brukbara både sommar och vinter.
TV/Streaming och Wifi en självklarhet för att möta dagens krav på modern bekvämlighet. Hos oss är varje detalj noga övervägd för att skapa den ultimata gästupplevelsen.
Utifrån boendets standard, storlek, utrustning och geografiskt läge sätts priset boendet på ett marknadsmässigt- och konkurrenskraftigt vis. Vi ser alltid till att gästen har möjlighet att boka boendet minst 1 år i förväg och vår säsongsbaserade prissättning justeras för att på bästa sätt matcha tillgång och efterfrågan.
Inom en månad från gästens avresa ser du resultatet i din plånbok! Vi går all-in på snabba utbetalningar och strävar efter att även under högsäsong förgylla ditt konto ännu oftare. Luta dig tillbaka och njut – vi tar hand om resten med snabbt och effektivitet!
Varje boende som listas hos oss får en dedikerad plats i vår bokningsmotor på jarvso.se. Här presenteras ditt boende med attraktiva bilder, informativa beskrivningar, tillgänglighetsinformation och viktiga faciliteter. Genom denna plattform ges gästerna möjlighet att noggrant välja mellan olika alternativ baserat på deras personliga preferenser och behov. Vi strävar efter att skapa en transparent och informativ miljö där varje boende kan synas på sitt bästa sätt.
När du väljer oss för att hyra ut ditt boende, kan du vara trygg med att vi erbjuder en dedikerad stugvärd/fastighetsskötare med jour dygnet runt. Den här servicen är inte bara en trygghet för dig som värd, utan också en ovärderlig resurs för dina gäster när de är på plats.
En stugvärd är en person tillgänglig för ditt boende – de är där för att göra gästernas vistelse felfri och bekymmersfri. Från att fylla på husgeråd och nödvändig utrustning till att lösa praktiska problem som strömavbrott, krånglande diskmaskiner eller internetfrågor – vi tar hand om allt så att du kan luta dig tillbaka och njuta av att vara en framstående värd. Med oss blir varje boendesituation en möjlighet att överträffa förväntningarna och skapa minnesvärda upplevelser för gästerna.
Vi tror på flexibilitet, och det finns inga strikta krav på den minsta hyresperioden för ditt boende. Hos oss är du inte bara en stugägare, utan en långsiktig partner. Genom att teckna ett årsavtal strävar vi efter att skapa ett långsiktigt och hållbart partnerskap. Det är också möjligt att teckna avtal för en enskild säsong, eller efter behov. Vår önskan är dock att forma en långvarig relation. Vi vill vara den pålitliga partnern som stöder och utvecklar din boendeuthyrning över tid. När du väljer oss som din samarbetspartner, väljer du inte bara flexibilitet utan också en långsiktig och hållbar lösning för framgångsrik uthyrning.
Du som ägare till huset ansvarar för att teckna försäkring för eventuella skador och tillbud som kan inträffa i boendet. Försäkringen ska säkerställa en bekymmersfri uthyrningsupplevelse. Vi tror på att ge dig kontroll över ditt ägande och försäkrar dig om att din investering är i trygga händer. Genom att själv teckna försäkringen får du möjlighet att skräddarsy skyddet efter dina unika behov och preferenser. Hos oss är det inte bara om att hyra ut – det är om att skapa en långsiktig och bekymmersfri uthyrningsresa, där du har full kontroll över din investering.

Vill du hyra ut ditt boende?
Kontakta oss!