Resor till Järvsö

Tåg, buss eller bil. Det är enkelt att ta sig till Järvsö.

 Stockholm ligger bara tre timmar bort och tåget stannar mitt i byn. I Järvsö är det nära till allt. Avstånden är korta och det är ofta möjligt att gå eller cykla mellan boende, butiker, aktiviteter och järnvägsstationen. Under skidsäsongen trafikeras byn av Skidbussen och boendetransfer – se mer information om det lite längre ner. För tillfället finns ingen taxi i byn så planera gärna er resa därefter.

Tåget stannar mitt i byn

Det går dagliga avgångar från Stockholms centralstation till Järvsö. Tåget stannar mitt i byn.

Uppsala – Järvsö: ca 2,5 timmar
Stockholm – Järvsö: ca 3 timmar
Göteborg – Järvsö: ca 7 timmar

Smidigt att ta bilen

Bara tre timmars resväg från Stockholm med tåg och 3,5 timmar med bil ligger Järvsö. Du tar dig enkelt hit via E4:n upp till Tönnebro där du svänger in på riksväg 83 som leder till byn.

Vi samarbetar med Mabi hyrbilar.

Mabi Hyrbilar ingår i koncernen Mabi Rent och är ett av Sveriges största enskilda biluthyrningsföretag. Sedan starten i Stockholm 1989 har vi vuxit konstant och idag bedriver vi biluthyrning på fler än 100 orter, flygplatser och centralstationer. Vårt mål är att erbjuda hyrbilar till konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitet, säkerhet, service eller tillgänglighet. Vi finns med kontor i Ljusdal och Hudiksvall i Hälsingland och har även utlämningsställe på Järnhuset i Järvsö.

logo

Ta bussen till byn

Vi samarbetar med Härjedalingen som kör turer från härjedalen till Stockholm flera gånger per dag. Bussen stannar såklart mitt i byn.

Skidbuss & Boendetransfer

Som ett steg i vårt hållbarhetsarbete arbetar vi med att förenkla förutsättningarna för dig som gäst att resa till destinationen med tåg. Ett steg i det arbetet är våra skidbussar och boendetransfer som gör att du på ett enkelt sätt kan transportera dig inom destinationen och mellan olika boende anläggningar och aktiviteter.