Hotell – B&B

Bergshotellet i Järvsö

Bergshotellet är ett barnvänligt hotell för hela familjen, med bekväma och rymliga rum med torkskåp, beläget mitt i Järvsöbacken.

I huset finns även skid- och cykelförvaring samt shop där du kan köpa eller hyra utrustning. Här bor du i centrum av alla aktiviteter som skidåkning, MTB/Cross Country eller downhillcykling.

Njut också av vår uppskattade restaurang där Hälsingland möter världen, som serverar frukost, lunch och middag året runt. Hos oss har du perfekt ski-in ski-out respektive bike-in bike out-läge.

Upplev Järvsö året runt hos oss!

Järvsöbaden

Turist Konferenshotell & SPA

I vackra Hälsingland ligger Järvsö och dess otroliga landskap. Här finns vi ett anrikt hotell Järvsöbaden.

Idag drivs verksamheten av tredje och fjärde generationen och mycket av fokuset ligger på natur, mat, mottagande och härliga upplevelser.

JBP Hotell

Hotellet precis vid sittliftarna på Järvsö Södra. Perfekt läge året runt. Vintertid rakt ut i pisten och sommartid utmärkt för cyklister i Järvsö Bergscykel Park.

32 dubbelrum. Frukost, lunch och middag varje dag!

STF Undersvik Gårdshotell & Vandrarhem

Vackert beläget mellan Järvsö och Orbaden erbjuder STF Undervsik en rofylld upplevelse intill älven Ljusnan, med vackra omgivningar för både aktivitet och avkoppling.

Boendet varierar från hotell- till vandrarhemsstandard, med allt från enkelrum till familjerum och sovsalar, samtliga med privat toalett och dusch. Möjlighet till helpension eller självhushåll i gästköket finns, med en meny som följer årstiderna och satsar på hållbarhet. Med 133 bäddar, konferensrum, och faciliteter som lekplats och sandstrand i närheten, är det en idealisk plats för både återhämtning och evenemang året om.

Camp Järvsö

Bo bekvämt, ät gott och träna i vacker miljö året runt på Camp Järvsö. Här finns hotellrum, lägenheter, campingplatser och trevlig restaurang med utsikt över Kalvsjön för frukost, lunch och middag. Tränings- och aktivitetsmöjligheter både inomhus och utomhus samt nära tillgång till allt annat som Järvsö har att erbjuda.

Varghotellet & Expedition Vargnatt

  • Upplev Expedition Vargnatt – ett familjeäventyr där ni under ett dygn övernattar i hälsingeskogarna och får lösa spännande uppdrag.
  • Tillbringa en natt på Varghotellet, ett unikt boende med vargar runt knuten.
  • I vildmarksparken besöker ni nordens vilda djur i en fantastisk omgivning under årets alla årstider.
  • I utställningen på Rovdjurscentret De 5 Stora får ni lära er mer om de stora rovdjuren.

Välkommen till en spännande & lärorik upplevelse i vildmarken!

Helsingegården Hotell & Vandrarhem

Helsingegården är en före detta lanthushållsskola som idag drivs som ett gemytligt och personligt hotell, vandrarhem och konferens.

Anläggningen består av sammanlagt 19 stora gästrum, var och en med sin unika stil. Hotellrummen är smakfullt inredda med gammelsvenska tapeter, dusch/wc, vattenkokare och Apple-TV.

Unikt är att hotellgästerna har tillgång till kök med alla faciliteter samt utegrill. Vandrarhemmets rum är alla utrustade med handfat och rymliga garderober för förvaring. Från alla rum har gästerna utsikt över den vackra Hälsingenaturen. I boendedelen finns också två kök med matsal, gemensam bastu och TV-rum. Här finns också restaurang, frukostbuffé samt fullständiga rättigheter.

Järvsö Creperie – Sviten på berget

Ovanpå Creperiet i Järvsöbacken, strax ovanför Bergshotellet på bergets södra sida ligger denna unika svit klädd helt i gran.

Huset är byggd i kärnfura och isolerad med ekoisolering. Sviten har en egen ingång från Crêperiets norra gavel med egen balkong och skidpisten direkt utanför dörren vintertid.

Sommartid passerar cykelleder precis utanför och i området finns fina vandringsleder och Järvsös nya pumptrackbanor.

Lôkes Hälsingegård

Här kan du året runt samla hela släkten under ett tak. Stora rum och härliga salonger, allt varsamt restaurerat i stil från tiden när huset byggdes 1846.

Välj att hyra en, två eller tre boningar – beroende på hur många ni är. Sängplatser finns för upp till 25 personer. Ni bor här med självhushåll och sköter er själva, men vill ni ha catering eller annan service finns alla möjligheter i entreprenörernas Järvsö.

På gården finns uteplatser, lekytor och rum för cyklar och skidutrustning. Var aktiv, umgås med dina nära och kära och koppla av. Varmt välkommen!

Annas B&B

Litet, mysigt och lantligt bed and breakfast söder om Järvsö. Nyrenoverade rum placerade på övervåningen på det gamla timmerhuset från 1850. Här kan du verkligen koppla av i lugnet på landet året runt.

Vi erbjuder hög personlig service och har fokus på hållbarhet med närodlat, lokalt, ekologiskt. Njut av den goda frukosten på rummet, balkongen eller i trädgården med utsikt över det vackra landskapet.

Solbacken Bed & Breakfast

Hemma hos oss på Solbacken erbjuder vi god mat & dryck i en vacker & lugn sekelskiftesmiljö.

Våra menyer följer årstiderna, med fokus på det lokala & hållbara.

Möjlighet finns också att från oss hyra en privat kock till Er stuga, likaså trubadur!