Bo i Järvsö2019-04-12T13:36:48+00:00

HÄRLIG VÅRSKIDÅKNING – NU MED 40% RABATT PÅ BOENDET!

Ta tillvara på påsken på bästa möjliga sätt – unna er en avkopplande och lekfull semester i Järvsö med njutbar vårskidåkning i Järvsöbacken!

Vi ger er 40 % på allt boende som finns tillgängligt på jarvso.se OCH vi bjuder på natten mellan söndag 21 – måndag 22 april. Ett perfekt upplägg där ni inte behöver stressa hem till vardagen. Järvsöbacken har öppet till och med 22 april, men var på tårna – det bokas snabbt!

Såhär bokar du: Hitta ditt favoritboende genom länken nedan – kontakta sedan oss via mail eller telefon 0651-403 06 för din bokning.
Ange bokningskod: Pangpris på påsken

BO I JÄRVSÖ

I och runt Järvsö finns massor av olika mysiga, lyxiga och annorlunda boenden som välkomnar dig. Här finns allt från anrika hotellet Järvsöbaden till torp med hög mysfaktor och moderna lägenheter. Här nedan hittar du vår onlinebokningen där du enkelt kan läsa beskrivningar, se bilder och boka ditt boende i Järvsö.

Får du ingen träff på din sökning? Flera av våra boenden hyrs ut i fasta perioder torsdag-söndag, söndag-torsdag eller söndag-söndag. Har du sökt andra dagar och inte fått någon träff så prova ändra datumsökningen och sök igen. Du är även varmt välkommen att kontakta oss på 0651-403 06 eller info@jarvso.se så hjälper vi dig!

This website uses cookies and third party services. Ok
X