Transport2019-05-03T11:18:43+00:00

Resor inom Järvsö

I Järvsö är det nära till allt. Avstånden är korta och det är ofta möjligt att gå eller cykla mellan boende, butiker, aktiviteter och järnvägsstationen. Här hittar du olika alternativ för kortare resor under din vistelse.

Försöksverksamheten med Järvsöbussen är avslutad för denna säsong. Hör gärna av dig om du har synpunkter kring utvecklingen av Järvsöbussen och möjligheterna till fossilfritt resande i Järvsö så hjälper du oss göra Järvsö ännu bättre. Maila dina synpunkter till jarvsobussen@jarvso.se

X-Taxi

Ett alternativ för dig som behöver transfer mellan tågstation och boende.
OBS. Bokas i förväg.
Bokning och information: 0651-680 00

Resealternativ Järvsö – Harsa

X-trafik

X-trafik är Region Gävleborgs lokaltrafik. Deras tjänst Närtrafik kör sträckan Järvsö – Harsa under veckodagar. Detta är ett alternativ för dig som reser till Harsa och hyr skidor på plats.

Närtrafik trafikerar med insatta taxibilar efter förbokning istället för fullskalig linjetrafik, måndag – fredag, från Järvsö Järnvägsstation till valfri adress i Harsa.

För Skidcentret – boka Harsagården 1.
Järvsö – Harsa: 12.00, 15.00 & 19.00
Harsa – Järvsö: 10.00 & 12.00

Tiderna är cirkatider. Upphämtningstid meddelas vid bokning. Förbokning görs senast två timmar innan avfärd. Tidigast 2 veckor före.
Antal resenärer begränsat till tillgången på bilar i närområdet. Ingen garanti gäller bokningar på kort varsel. Resenärer som bokat resa är dock garanterade plats. För att vara säker på att få plats bör bokningen göras i god tid.

Kostnad: Kortbetalning direkt till chauffören (39kr) eller i appen (23kr)

I stort samma regler som vid bussresa.
Inga djur är tillåtna.
Barn under sju år reser gratis. Bilkudde finns.

OBS! Begränsning:
Bilarna kan inte ta skidor. Inte heller skrymmande bagage. Saknar takräcke eller takbox och har inte möjlighet att fälla säten då samtliga platser måste finnas tillgängliga för resenärer.
Bokning görs direkt i X-trafiks app eller via deras kundservice: 0771-910 109

www.xtrafik.se

X-Taxi

Ett alternativ för dig som behöver transfer mellan tågstation och boende.
OBS. Bokas i förväg.
Bokning och information: 0651-680 00

Resor till Jävsö

Tåg, bil eller buss. Det är enkelt att ta sig till Järvsö. Stockholm ligger bara tre timmar bort och tåget stannar mitt i byn.

Tåget stannar mitt i byn

Det går dagliga avgångar från Stockholms centralstation till Järvsö. Under högtrycksveckor stannar tåget mitt i byn och du kan enkelt gå eller ta taxi till ditt boende.

Stockholm – Järvsö: ca 3 timmar
Göteborg – Järvsö: ca 7 timmar
Malmö – Järvsö: ca 9 timmar

Smidigt att ta bilen

Bara tre timmars resväg från Stockholm med tåg och 3,5 timmar med bil ligger Järvsö. Du tar dig enkelt hit via E4:n upp till Tönnebro där du svänger in på riksväg 83 som leder till byn.

Vi samarbetar med Mabi hyrbilar.

Mabi Hyrbilar ingår i koncernen Mabi Rent och är ett av Sveriges största enskilda biluthyrningsföretag. Sedan starten i Stockholm 1989 har vi vuxit konstant och idag bedriver vi biluthyrning på fler än 100 orter, flygplatser och centralstationer. Vårt mål är att erbjuda hyrbilar till konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitet, säkerhet, service eller tillgänglighet. Vi finns med kontor i Ljusdal och Hudiksvall i Hälsingland och har även utlämningsställe på Järnhuset i Järvsö.

Ta bussen till byn

Vi samarbetar med Härjedalingen som kör turer från härjedalen till Stockholm flera gånger per dag. Bussen stannar såklart mitt i byn.

This website uses cookies and third party services. Ok
X