ÄTA & DRICKA

Restaurang CJ – Camp Järvsö

Restaurang, bar och café med fullständiga rättigheter och hänförande utsikt över Kalvsjön.
Dagligen serveras en god och generös frukost, en härlig och energirik lunch samt en riktigt fin tre rätters middagsbuffé. Varje söndag erbjuds brunch mellan 12-14. Missa inte deras populära grillkvällar varje onsdag hela sommaren. I trädgårdscaféet äter du med fördel en glass eller tar en valfri dryck. Spela boule, kasta dart, bada på deras badplats eller varför inte boka in dig på något av alla de träningspass och aktiviteter som Camp Järvsö erbjuder.
Hundar är välkomna på altanen, ej inne i restaurangen.
Varje söndag erbjuds brunch mellan 12-14

Glasskupan i Järvsö

Ett glasscafé mitt i Järvsö och i hjärtat av Hälsingland. På menyn finner du kul- och mjukglass med extra fokus på goda tillbehör, såsom topping, strössel och andra smakrika dekorationer och inte mindre än 12 egenkomponerade glassuppläggningar. Upplev äkta glassglädje och en fantasifull smakupplevelse!

Järvsö Crêperie i byn

En riktig raket på den hälsingska mat himlen. Här har den franska klassikern Järvsö-fierats med lokala råvaror och delikatesser. Här finns även en butik och silversmedja och under sommaren hålls musik-kvällar. Med i White Guide sedan 2016

Järvsö Crêperie på berget

En riktig raket på den hälsingska mat himlen. Här har den franska klassikern Järvsö-fierats med lokala råvaror och delikatesser. Restaurangen öppnar när skidsäsongen drar igång! Nyhet för säsongen är de kvällsöppna lördagarna. Med i White Guide sedan 2016. Ovanför Bergshotellet på sydsidan av berget, Vallmovägen 62 Järvsö och du når oss till fots eller på skidor.

Järvsö Gårdsbageri / Tattinger Champagnebar

Café, restaurang med fullständiga rättigheter, prisbelönt bageri, världsunik och hälsingepräglad Tattinger Champagnebar och konstgalleri. Ett besök på Järvsö Gårdsbageri är en matupplevelse utöver det vanliga i en aktiv Hälsingegård med anor från 1600-talet. Mathantverksplanka fylld med härliga lokala delikatesser och gedigen stenugnsbakad pizzabuffé är två uppskattade favoriter. Årets Fikaställe 2019 i White Guide.

Condis Bar & Kök

Condis Bar & Kök är en mötesplats som andas Hälsingland. Här möter ni landskapet Hälsingland genom såväl interiören som genom lokala råvaror. Visionen är att skapa en mötesplats för dels lokal befolkningen, dels turismen. Genom samarbeten med företag och verksamheter i Hälsingland är ett av målen att främja hållbarhet med natur och djur.

Här ligger stort fokus på mat, miljö och gemenskap. Nattlivet lever alltfort vidare i form av musikkvällar. Condis, en mötesplats där restaurangen kompletteras med en terrass samt en pub.

Strävan är att ge er en hälsingepräglad upplevelse.

Gårdsrestaurangen – På Stenegård

Med fokus på klimatsmarta, gröna och härproducerade råvaror i en lugn och avkopplande gårdsmiljö är Gårdsrestaurangen på Stenegård det familjevänliga alternativet – med inspiration från hela världen.

La Banca

Delirätter serverade på brädor, varma pasta- och risottorätter. Ät och njut av atmosfär inne i delibutiken eller på vår uteservering.

Järvsöbaden

Hos oss äter du traditionell, vällagad mat med tonvikt på husmanskost. Vi dukar upp lunch och middag i vår vackra matsal med gammaldags charm, vid bord smyckade med vita linnedukar och blommor. Listad I White guide 2015.

Rosehills

På Rosehills blomsterhandel hittar ni Trädgårdscafé Huller om Buller, ett café, pub, restaurang och scen. På sommarhalvåret anordnas här de populära sommartorsdagarna med uppträdanden från kända artister.

Cykelbistron

Växla ner hos oss​
Här äter du gott, hänger med vänner och laddar batterierna i en skön miljö. Vi serverar frukost till våra hotellgäster samt lunch och middag till de som är hungriga. Hos oss är alla välkomna. Kanske är du Järvsöbo, cyklist eller skidåkare. Kanske är du här med kompisgänget eller jobbet. Vi serverar mat med kvalité, gott fika och annat sött. I vår bar hittar du massor av god öl, vin och drinkar både med och utan alkohol.

Anders-Pers Fikabod

Anders-Pers är en Hälsingegård mitt i Järvsö centrum. Här bakas allt fikabröd och matbröd på plats med mjöl från Tevekvarn, övriga ingredienser är lokala så långt det går, i övrigt används ekologiska råvaror.

Järvzoo

I entrén på Järvzoo finns Café Loungen som serverar kaffe och enklare fikabröd. Ca 200 meter in i parken ligger Café Vargladan. Här finns smörgåsar, hembakt fikabröd, glass, kaffe och dricka. Öppet dagligen under sommaren. Ca 1 km in i parken ligger Skogskojan. I direkt anslutning till den ligger en servering där du kan köpa grillad korv, hembakt fikabröd,  glass, kaffe, dricka och godis. Serveringen är öppen dagligen under sommaren samt vissa helger och lov under resten av året.

Konditori Finess

Vi bakar med omtanke och kärlek för att du ska få största möjliga njutning. I brödbutiken erbjuder vi bröd, tårtor och fikabröd.
En trappa upp i serveringen serverar vi lättare lunch, smörgåsar och fika.

Toppstugan Eftertanken

Toppstugan Eftertanken, Järvsös högst belägna Restaurang. Med milsvid utsikt och direkt anslutning till skidåkningen njuter du av god mat och dryck med vänner och familj. Du avnjuter en härlig lunch, fika, värmande dryck, en kall öl eller gott glas vin i fantastisk hälsinge miljö.

Vi ses vid toppen.

Järvsö Lanthandel

Järvsö Lanthandel brinner för ärligt odlad och härligt tillagat käk. Vi jobbar med lokala producenter i Hälsingland. Om ni har vägarna förbi Järvsö passa då på att besöka våra fantastiska producenter, eller besök vår butik för att handla med något hem, eller stanna på en bit mat. Välkomna!

Järvsö Bryggeri, mat & logi

Restaurang med fokus på skidåkarlunch, Afterski och härligt häng. Här finns dessutom eget bryggeri med produktion av öl och cider och boende i form av turistlägenheter.

Solbacken

Solbacken serverar vällagad mat från grunden med lokala råvaror så långt det är möjligt. Genuin hemma hos- känsla i vacker sekelskiftes matsal med fantastisk utsikt mot Järvsö kyrka. Minst 8 personer & endast förbokning.

Brasseriet Bryggeriet

Vår meny är framtagen för att passa våra ölsorter. En vällagad pubmeny som flörtar mycket med såväl amerikansk, engelsk och sydeuropeisk matkultur. Allt är ekologiskt och så långt det är möjligt även närproducerat, vilket är viktigt för oss för att matcha vårt kravmärkta öl.