Loading...
Äta & Dricka2018-12-13T14:00:10+00:00

ÄTA & DRICKA

Condis Bar & Kök

Condis har under sina drygt tio år på Järvsö restaurangkarta kommit att bli självklar mötesplats med uppskattad musik, dryck och á la carte. Med ny ägare inför sommaren 2018 som lovar ”fokus på Hälsingland & Järvsö, med lokala råvaror och den största vinlistan i Hälsingland” går det inte att annat än att vara spänd på resultatet.

Lill-Babs Caffär

Den överlägset vanligaste frågan vi får på turistbyrån i Järvsö lyder ”var ligger Lill-Babs Caffär?”. Café, restaurang och en utställning om Barbro Svenssons liv och kar-riär samt flera musikkvällar under sommaren. Med på White Guides lista över Sveriges bästa caféer.

Järvsö Crêperie

En riktig raket på den hälsingska mat himlen. Här har den franska klassikern Järvsö-fierats med lokala råvaror och delikatesser. Här finns även en butik och silversmedja och under sommaren hålls musik-kvällar. Med på White Guides lista över Sveriges bästa caféer.

Järvzoo

I entrén på Järvzoo finns Café Loungen som serverar kaffe och enklare fikabröd. Ca 200 meter in i parken ligger Café Vargladan. Här finns smörgåsar, hembakt fikabröd, glass, kaffe och dricka. Öppet dagligen under sommaren. Ca 1 km in i parken ligger Skogskojan. I direkt anslutning till den ligger en servering där du kan köpa grillad korv, hembakt fikabröd,  glass, kaffe, dricka och godis. Serveringen är öppen dagligen under sommaren samt vissa helger och lov under resten av året.

Pomeranshuset

En medelhavsoas i Ljusdal, i vårt italien inspirerande orangeri serverar vi läckra delirätter, sallader, varma pastarätter, vin, alkoholfria alternativ och kaffe.

La Banca

Delirätter serverade på brädor, varma pasta- och risottorätter. Ät och njut av atmosfär inne i delibutiken eller på vår uteservering.

Järvsöbaden

Hos oss äter du traditionell, vällagad mat med tonvikt på husmanskost. Vi dukar upp lunch och middag i vår vackra matsal med gammaldags charm, vid bord smyckade med vita linnedukar och blommor. Listad I White guide 2015.

Brasseriet Bryggeriet

Vår meny är framtagen för att passa våra ölsorter. En vällagad pubmeny som flörtar mycket med såväl amerikansk, engelsk och sydeuropeisk matkultur. Allt är ekologiskt och så långt det är möjligt även närproducerat, vilket är viktigt för oss för att matcha vårt kravmärkta öl.

Trädgårdscafé Huller om Buller

På Rosehills blomsterhandel hittar ni Trädgårdscafé Huller om Buller, ett café, pub, restaurang och scen. På sommarhalvåret anordnas här de populära sommartorsdagarna med uppträdanden från kända artister.

Solbacken

Vår tanke om mat, eller ”matfilosofi” som det så fint heter, är ganska enkel; vällagad mat från grunden med lokala råvaror så långt det är möjligt. Våra menyer ändras också efter säsong. För att boka en av våra menyer vill vi att Ni är minst 6 personer & att Ni bokar minst 3 arbetsdagar innan Ni önskar komma till oss. För våra boende på B&B erbjuder vi dessutom en enklare meny som kan bokas senast 1 dag innan. Fråga oss vad som erbjuds just den dag Ni vill äta hos oss. Självklart har vi fullständiga rättigheter.

Konditori Finess

Vi bakar med omtanke och kärlek för att du ska få största möjliga njutning. I brödbutiken erbjuder vi bröd, tårtor och fikabröd.
En trappa upp i serveringen serverar vi lättare lunch, smörgåsar och fika.

Gårdsrestaurangen

En skön mix av traditionell svensk mat med inspiration från hela världen. Klimatsmart med fokus på grönt och lokala råvaror.

Berg & Bar

Restaurangen som är belägen just i Järvsö Bergscykel Park med utsikt mot Järvsöbacken. Här genomsyras gemenskap och god mat i en härlig miljö. Utöver de ordinarie öppettiderna kommer vi att anordna olika event med bland annat ”after bike”, musikkvällar och annat smått och gått.

Bakfickan i Järvsöbacken

Järvsö Crêperie har under vintern en kiosk med uteservering i Järvsöbacken ovanför Bergshotellet och du tar dig hit på skor eller skidor!

Restaurang Eftertanke

Mysig restaurang mitt i backen. Hit tar du dig med sydliften.

Alpbyns restaurang

Restaurang är öppen under skidsäsong och följer huvudsakligen Järvsöbackens öppettider.

Anders-Pers Fikabod

Anders-Pers är en Hälsingegård mitt i Järvsö centrum. Här bakas allt fikabröd och matbröd på plats med mjöl från Tevekvarn, övriga ingredienser är lokala så långt det går, i övrigt används ekologiska råvaror.

This website uses cookies and third party services. Ok
X