Loading...
Äta & Dricka2019-07-02T10:59:31+00:00

ÄTA & DRICKA

Järvsö Crêperie

En riktig raket på den hälsingska mat himlen. Här har den franska klassikern Järvsö-fierats med lokala råvaror och delikatesser. Här finns även en butik och silversmedja och under sommaren hålls musik-kvällar. Med på White Guides lista över Sveriges bästa caféer.

Järvsö Gårdsbageri

Vedugnsgräddat surdegsbröd. sötbröd, kakor, hårdbröd bakat med lokala råvaror.Egen lanthandel i genuin hälsingegård fylld med lokalt mathantverk.

Condis Bar & Kök

Condis har under sina drygt tio år på Järvsö restaurangkarta kommit att bli självklar mötesplats med uppskattad musik, dryck och á la carte. Med ny ägare inför sommaren 2018 som lovar ”fokus på Hälsingland & Järvsö, med lokala råvaror och den största vinlistan i Hälsingland” går det inte att annat än att vara spänd på resultatet.

Gårdsrestaurangen – På Stenegård

Med fokus på klimatsmarta, gröna och härproducerade råvaror i en lugn och avkopplande gårdsmiljö är Gårdsrestaurangen på Stenegård det familjevänliga alternativet – med inspiration från hela världen.

La Banca

Delirätter serverade på brädor, varma pasta- och risottorätter. Ät och njut av atmosfär inne i delibutiken eller på vår uteservering.

Järvsöbaden

Hos oss äter du traditionell, vällagad mat med tonvikt på husmanskost. Vi dukar upp lunch och middag i vår vackra matsal med gammaldags charm, vid bord smyckade med vita linnedukar och blommor. Listad I White guide 2015.

Rosehills

På Rosehills blomsterhandel hittar ni Trädgårdscafé Huller om Buller, ett café, pub, restaurang och scen. På sommarhalvåret anordnas här de populära sommartorsdagarna med uppträdanden från kända artister.

JBP Berg & Bar

Restaurangen är belägen i Järvsö Bergscykel Park. Här genomsyras gemenskap och god mat i en härlig miljö. Nyhet 2019 är JBP Hotell som huserar i samma byggnad som restaurangen, JBP’s cykelbutik och cykeluthyrning.
Här serveras frukost, lunch och middag fr.o.m 17 maj 2019.

Anders-Pers Fikabod

Anders-Pers är en Hälsingegård mitt i Järvsö centrum. Här bakas allt fikabröd och matbröd på plats med mjöl från Tevekvarn, övriga ingredienser är lokala så långt det går, i övrigt används ekologiska råvaror.

Brasseriet Bryggeriet

Vår meny är framtagen för att passa våra ölsorter. En vällagad pubmeny som flörtar mycket med såväl amerikansk, engelsk och sydeuropeisk matkultur. Allt är ekologiskt och så långt det är möjligt även närproducerat, vilket är viktigt för oss för att matcha vårt kravmärkta öl.

Järvzoo

I entrén på Järvzoo finns Café Loungen som serverar kaffe och enklare fikabröd. Ca 200 meter in i parken ligger Café Vargladan. Här finns smörgåsar, hembakt fikabröd, glass, kaffe och dricka. Öppet dagligen under sommaren. Ca 1 km in i parken ligger Skogskojan. I direkt anslutning till den ligger en servering där du kan köpa grillad korv, hembakt fikabröd,  glass, kaffe, dricka och godis. Serveringen är öppen dagligen under sommaren samt vissa helger och lov under resten av året.

Solbacken

Solbacken serverar vällagad mat från grunden med lokala råvaror så långt det är möjligt. Genuin hemma hos- känsla i vacker sekelskiftes matsal med fantastisk utsikt mot Järvsö kyrka. Minst 8 personer & endast förbokning.

Konditori Finess

Vi bakar med omtanke och kärlek för att du ska få största möjliga njutning. I brödbutiken erbjuder vi bröd, tårtor och fikabröd.
En trappa upp i serveringen serverar vi lättare lunch, smörgåsar och fika.

Restaurang Järven

A´la carte och pizzeria mitt i byn. Alltid med färska råvaror och svenskt kött. Erbjuder hemkörning.

Järvsö Creperie Konferens & Nattlogi

Här är ditt vintercreperie! Den helt nybyggda anläggningen finns i Järvsöbacken ovanför Bergshotellet och du tar dig dit på skor eller skidor! Lokalen går också att hyra för grupper, konferenser och kalas och en unik svit finns också för uthyrning.

Restaurang Eftertanke

Utflyktsmål på toppen av Öjeberget med fantastisk milsvid utsikt. Här erbjuds vällagad ekologisk mat och fika direkt från lokala leverantörer. Öppet varje dag mellan 11-18 under sommaren. Sittlift upp- och ner från Bergcykelparken. Kostnad 50 kr, sista liften ner går kl 16. För äventyret tar ni er till fots upp till restaurangen – osäker på vilken väg? Ring 073-058 58 06 för rådgivning

Alpbyns restaurang

Restaurang är öppen under skidsäsong och följer huvudsakligen Järvsöbackens öppettider.

This website uses cookies and third party services. Ok
X