Försommar i Järvsö

Lekfull mtb-cykling för hela familjen och Expedition Vargnatt på Järvzoo.

Kom och upplev början på en ny härlig sommar i Järvsö. Helgen den 14:e maj öppnar Cykla Järvsö sina nybyggda och familjevänliga mtb-leder för cross country. Här får hela familjen ta del av cykelglädje på gröna instegsleder, blå flowiga leder, röda mer utmanande leder och favoriten – det stora teknikträningsområdet med massor av features och roliga utmaningar på en och samma plats. Läs gärna mer om cross country-cyklingen på cyklajarvso.se.

Ps –Kom ihåg att förboka din hyrcykel inför din resa.
Hyrcykel XC Järvsö Cykel Service
Hyrcykel Cross Country JBP

Expedition Vargnatt på Järvzoo
Varva försommardagarna mellan den lekfulla cyklingen och lärorika besök på Nordens Vildmarkspark Järvzoo. Här får familjen chansen att lära sig mer om de nordiska djuren i en genuin miljö djupt inne i hälsingeskogen. Här kan du också samla familjens gemensamma kunskap och uppleva Expedition Vargnatt – ett familjeäventyr där ni under ett dygn övernattar i parken och får lösa spännande uppdrag, kluriga gåtor och praktiska utmaningar.

När alla andra har gått hem för dagen är ni en av familjerna som får stanna kvar i parken och övernatta i BaseCamp – bara ligger ett lodjurshopp från Väktarnas Glänta där Wild Kids spelats in. När dagen börjar skymma, kallar våra guider till samling kring lägerelden för den första utmaningen. Superspännande! Läs gärna mer på jarvzoo.se/expedition-vargnatt .

Boenden som ingår i erbjudandet

Stugor & lägenheter

Boenden på berget med självhushåll för alla typer av sällskap. Avbeställningsskydd ingår på alla stugbokningar.

Bergshotellet

Naturnära Bergshotellet ligger vid Öjebergets fot med cykelleder och hälsingeskogen direkt utanför dörren. Här bor du i ett nybyggt bike-in, bike-out-hotell med restaurang och cykelhyra i samma byggnad.

JBP Hotell

Nybyggt bike-in, bike-out-hotell med Järvsö Bergscykelpark utanför dörren och bara några cykeltramp från både XC-leder, löparspår och restauranger. 32 dubbelrum, cykelhyra och shop samt den populära restaurangen Cykelbistron i samma byggnad.