HÖST I JÄRVSÖ

Lekfull mtb-cykling för hela familjen och lärorika äventyr på Vildmarksparken Järvzoo.

Upplev färggranna och friska höstdagar med familjen på er höstresa i Järvsö. Här kan ni utforska nybyggda och familjevänliga mtb-leder för cross country med cykelglädje på gröna instegsleder, flowiga blå leder, röda mer utmanande leder och favoriten – det stora teknikträningsområdet med massor av features och roliga utmaningar. Allt på en och samma plats. Läs gärna mer om cross country-cyklingen på cyklajarvso.se.

Ps –Kom ihåg att förboka din hyrcykel inför din resa.
Hyrcykel XC Järvsö Cykel Service
Hyrcykel Cross Country JBP

Äventyret väntar på Vildmarksparken Järvzoo

Varva de vackra höstdagarna mellan den lekfulla cyklingen och lärorika besök på Nordens Vildmarkspark Järvzoo. Här får familjen chansen att lära sig mer om de nordiska djuren i en genuin miljö djupt inne i hälsingeskogen. Beroende på när ni planerar att resa till oss har ni också chansen att samla familjens gemensamma kunskap och uppleva Expedition Vargnatt – ett familjeäventyr där ni under ett dygn övernattar i parken och får lösa spännande uppdrag, kluriga gåtor och praktiska utmaningar. Superspännande! Läs gärna mer om parken på jarvzoo.se.

Boenden som ingår i erbjudandet

Stugor & lägenheter

Boenden på berget med självhushåll för alla typer av sällskap. Avbeställningsskydd ingår på alla stugbokningar. 

Bergshotellet

Familjevänliga Bergshotellet ligger vid Öjebergets fot med barnområde, cykelleder och Järvzoo direkt utanför dörren. Här bor du i ett nybyggt bike-in, bike-out-hotell med restaurang och cykelhyra i samma byggnad.

JBP Hotell

Nybyggt bike-in, bike-out-hotell med Järvsö Bergscykelpark utanför dörren och bara några tramptag från XC-leder och Järvzoo. 32 dubbelrum, cykelhyra/shop samt den populära restaurangen Cykelbistron i samma byggnad.