JUL I JÄRVSÖ

Jullov i Järvsöbacken och aktiviteter för hela familjen.

Börja julaftonsmorgonen med några sköna svängar i Järvsöbacken innan ni hugger er egen hälsingegran att ta hem till stugan som de små kan få pynta. Eller vakna utvilad på hotellrummet och samla familjen för en riktig skidåkarfrukost. För att inte tala om våra anrika julbord och gedigna julmarknader. Att fira jul i Järvsö är ett minne för hela familjen! Se aktiviteter och boenden lite längre ner.

Vi älskar julen och allt som hör den till, och vi vill inte att ni ska missa några av de pärlor Järvsö har att erbjuda i juletid. Här följer därför några tips för att ni enkelt ska kunna njuta av en fröjdefull jul.

Tomtebesök till stugan
Tomten har mycket att stå i, men vi har hört att han fortfarande har tid för några fler besök i stugorna på självaste julafton.

Hugg din egen gran
Ta med familjen på en härlig upplevelse ut i de snöiga Hälsingeskogarna för att hitta den perfekta granen till stugan. Samling på Lill-Babs Torg klockan 11 den 23 december för att därefter bege sig ut i skogarna. Ps. julgransfot och guide ingår.

Julgran till stugan & julgranspynt
Om ni föredrar en julgran levererad till stugan i stället för att själva följa med ut för att hugga den går det förstås lika bra det. Julgransfot ingår, julgranspynt kan bokas till.

Både ett besök av tomten, hugg din egen gran, julgran till stugan samt julgranspynt behöver förbokas och det görs enkelt via mail till info@jarvso.se eller ring 0651-40306.

Julmat
Julmat från Järvsö Lanthandel
Sitt lugnt och låt Järvsö Lanthandel fixa julmaten. Beställ julkassar med lokala delikatesser på jarvsolanthandel.se

Julbord på Järvsöbaden
Avnjut ett traditionellt julbord på klassiska Järvsöbaden på julafton. Bokas via jarvsobaden.se

Julbord på Camp Järvsö
Traditionellt julbord på julafton. Bokas via campjarvso.se/julbord/

Häst- och slädtur till julottan i Järvsö kyrka
Från Järvsöbaden finns möjlighet att med häst och släde ta sig till julottan i Järvsö kyrka på juldagens morgon. En mysig tur som maxar julkänslan! Bokas via jarvsobaden.se

BOKA BOENDE VID JÄRVSÖBACKEN
Stugor & lägenheter

Boenden på berget med självhushåll för alla typer av sällskap. Avbeställningsskydd ingår på alla stugbokningar. Fasta bokningsperioder för boenden med självhushåll tors-sön, sön-tors, sön-sön samt ons-lör, lör-ons. lör-lör.

Bergshotellet

Familjevänliga Bergshotellet ligger mitt i Järvsöbackens södra skidområde med liftar, barnområde och Järvzoo direkt utanför dörren. Här bor du i ett nybyggt ski-in, ski-out-hotell med restaurang och skidshop i samma byggnad.

JBP Hotell

Nybyggt ski-in, ski-out-hotell med 6-stolsliften direkt utanför. Här finner du 32 dubbelrum för upp till två personer och den populära restaurangen Cykelbistron i samma byggnad.