Jul i Järvsö

Jullov med skidåkning och aktiviteter för hela familjen

Boka idag och se fram emot en mysig julledighet i fjällstugan med skidåkning och tid tillsammans med de som betyder mest. Börja julaftonsmorgonen med några sköna svängar i ett lekfullt barnområde eller i någon av Järvsöbackens alla 23 nedfarter innan ni hugger er egen hälsingegran att ta hem till stugan som de små kan få pynta.

Eller vakna utvilad på hotellrummet och samla familjen för en riktig skidåkarfrukost. För att inte tala om våra anrika julbord och gedigna julmarknader. Att fira jul i Järvsö är ett minne för hela familjen!

Vi älskar julen och allt som hör den till, och vi vill inte att ni ska missa några av de pärlor Järvsö har att erbjuda i juletid. Här följer därför några tips för att ni enkelt ska kunna njuta av en fröjdefull jul.

Tomtebesök till stugan

Tomten har mycket att stå i men i onlinebokningen kan du boka in ett minnesvärt tomtebesök i stugan på självaste julafton.

Hugg din egen gran

Ta med familjen på en härlig upplevelse ut i de snöiga Hälsingeskogarna för att hitta den perfekta granen till stugan. Boka den genuina vinterupplevelsen direkt i onlinebokningen efter du valt ditt boende. Ps. julgransfot och guide ingår.

Julgran till stugan & julgranspynt

Om ni föredrar en julgran levererad till stugan i stället för att själva följa med ut för att hugga den går det förstås lika bra det. Julgransfot ingår, julgranspynt kan bokas till i onlinebokningen efter du valt boende.

Månskenstur Per-Svensas turridning

Upplev vintriga Järvsö från hästryggen! Mysig turridning i fullmånens sken på skogsstigar och mindre grusvägar. Bokningsbart 27-28 december.

Har du frågor om boenden, aktiviteter eller annat? Hör gärna av dig via chatt här på jarvso.se, mail info@jarvso.se eller ring 0651-403 06.

Boka boende

Stugor & lägenheter

För dig som vill boka boende med självhushåll för familjen. Vid jul- och nyårshelgerna bokas många av våra boenden med in- och utcheckning onsdagar och lördagar. Övriga boenden tors-sön, sön-tors, sön-sön samt lör-lör.

Hotell & Vandrarhem

En stor variation av hotell, vandrarhem och Bed & Breakfast. Från moderna bike in-bike out hotell till de mest anrika och historiefyllda pensionatet.