Loading...
Konferens2018-08-21T15:39:57+00:00

JÄRVSÖ KONFERENS

TEXT

Järvsö Konferens

Ta med kollegorna på en äventyrlig, avslappnande och inspirerande konferens. Järvsö konferens skräddarsyr konferenser efter ert önskemål med boende, mat och aktiviteter.

Explore 61°N

Hos Explore 61°N hittar du äventyr och kurser inom friluftsliv för stora som små i Järvsö och Ljusdal men även övriga Hälsingland. Hos oss får ni paddla forskajak i vilda strömmar, klipp-klättra uppför och repellera nedför bergen eller utforska grottsystem. Vi har upplevelserika aktiviteter och utbildningar lämpliga för familjer, konferenser, möhippor, svensexor, eller kompisgänget. Kom till oss för att hitta adrenalin och flow, njuta hälsingska naturen eller kyla av dig i sommarvärmen.

Järvsö Bergscykelpark

Här är Sveriges roligaste cykelpark – med downhilleder i alla nivåer – från enklaste gröna till avancerad svart.

Orbaden Zip & Climb

Sveriges roligaste äventyrspark. Här hittar ni aktiviteter för alla åldrar. Vi har ett barnområde (2-10år) med fyra olika låghöjdsbanor. För de lite äldre har vi två höghöjdsbanor varav en är hela 12m hög, en Sick Sack Zipline med 7st Ziplines, ett 13,5m högt torn med tre klätterleder och slutligen Sveriges snabbaste tandemzipline. En Zipline på 500m där ni kommer upp i runt 80km/h!

Järvstigen

Lite klättring, lite via ferrata, lite äventyrsstig – ett äventyr för familjen, kompisgänget eller konferensen i trolsk skogsmiljö i Järvsö.

Skölingas hästturer

Upplev vårt vackra landskap här i Ljusnans dalgång, med vagn – eller släde vintertid. Våra hästar, Boy och Arn kan i par dra oss i den stora prärievagnen. Vi kör bröllops- och Vippturer med vår vackra Viktoriavagn från 1800-talet. Vi ordnar gärna turer då vi vid uppehåll serverar kolbullar med tillbehör. Enskilda turer ordnas efter beställning.

Lin & Lo Turismutveckling

Som lokal researrangör har jag god kunskap om Hälsinglands historia och dess utbud. Och för att kunna leverera med bästa service och kvalité, har jag till min hjälp ett stort nätverk i Hälsingland som jag samarbetar med. För att kunna lösa just Era behov!
Som lokal guide kan jag ge Er insyn och kunskap om Hälsinglands historier, sagor och sägner. Genom en gedigen kunskapsbank som född, uppvuxen och återvändare till Hälsingland, ger jag Er besökare en förhöjd upplevelse av Ert besök.

  • Gammelsträng 112, Norrbo

  • 073–046 33 02
This website uses cookies and third party services. Ok