JÄRVSÖ KONFERENS

Järvsö – den perfekta knutpunkten för kreativa och givande konferenser, mitt i vackra Hälsingland. Med endast cirka 3 timmar från Stockholm och Mälardalen och 1,5 timme från Gävle samt Sundsvall. SJ erbjuder även sina resenärer fler dagliga avgångar till Järvsö. Välkommen!

Järvzoo

På Järvzoo- Nordens vildmarkspark blir vistelsen på ett naturligt sätt unik med en inspirerande miljö med skogen, bergen och nordens vackra vilda djur runt knuten. Järvzoo är en året om-destination och erbjuder mängder av alternativ av möteslokaler, boende och aktiviteter för både stora och små grupper. Välkomna till vildmarken!

Bergshotellet

Aktiv konferens på berget!
Med en skidanläggning, djurpark och cykling för alla, genom crosscountry och downhillcykling runt hörnet skiljer sig en konferens på berget sig från andra. Bergshotellet har konferenslokaler för såväl stora som små grupper, modernt boende och god mat. Här är det lätt att vara både kreativ och få mycket gjort. Samtidigt som du får möjlighet att komma ner i varv och njuta av lugnet.

Järvsöbaden

Anrika Järvsöbaden har en personlig och genuin charm och med den vackra hälsingenaturen omkring anläggningen erbjuds gäster både rekreation och aktiviteter året om. Utöver lokaler anpassade för medelstora och små grupper kan Järvsöbaden kan ta emot 180 personer i biosittning. Konferenspaket som inkluderar Spa-avdelning och välkomponerade middagar finns som tillval, samt kan hotellet reserveras exklusivt för ert företag med 44 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och salonger som står till ert fulla förfogande.

Järvsö Konferens

Aktiva konferenser för alla sinnen – i vacker hälsingemiljö. Hur vill ni att er konferens i Järvsö ska se ut? Järvsö Konferens skräddarsyr er konferens och erbjuder bland annat njutningsfulla vandringar upp på bergstoppar, downhillcykling och forsränning i toppklass, avkoppling och återhämtning i Hälsinglands orörda skogar och boenden i genuina Hälsingegårdar. Järvsö Konferens guidar er till både stora och små guldkorn i Järvsö och hela Hälsingland.

Koppars

Gården Koppars med genuina hälsingeanor från 1872 är vackert belägen längs Ljusnans strandlinje. Gården drivs i äkta hemma hos-anda där boende finns i fyra olika byggnader. På gården finns en egen badstrand, vedeldad bastu, badtunnor och tältkåtor med plats för ca 100 personer. Företagsevent och konferenser skräddarsys med äventyrliga aktiviteter såsom promenader, flottfärder och cykelturer.

Solbacken

Solbacken erbjuder konferens för det lite mindre företaget/ledningsgruppen. Här konfererar ni ostört i en lugn skelskiftsmiljö. Solbacken ordnar självklart med förtäring under hela er konferens. Solbacken tar emot 8-14 personer.