Konferens i Järvsö

Järvsö – den perfekta knutpunkten för kreativa och givande konferenser, mitt i vackra Hälsingland. Med endast cirka 3 timmar från Stockholm och Mälardalen och 1,5 timme från Gävle samt Sundsvall. SJ erbjuder även sina resenärer fler dagliga avgångar till Järvsö. Välkommen!

Järvsö Konferens

Aktiva konferenser för alla sinnen – i vacker hälsingemiljö. Hur vill ni att er konferens i Järvsö ska se ut? Järvsö Konferens skräddarsyr er konferens och erbjuder bland annat njutningsfulla vandringar upp på bergstoppar, downhillcykling och forsränning i toppklass, avkoppling och återhämtning i Hälsinglands orörda skogar och boenden i genuina Hälsingegårdar. Järvsö Konferens guidar er till både stora och små guldkorn i Järvsö och hela Hälsingland.

Järvsöguiderna

Vi har ett brett samarbete med både boende och konferensanläggningar som gör att vi kan skräddarsy din konferens, aktiviteter för dig och ditt kompisgäng, din möhippa eller svensexa och andra grupper utifrån dina önskemål. Du väljer om vi ska ta hand om hela vistelsen eller enbart fokusera på aktiviteter och upplevelser. Vi har både paket för konferenser och aktiviteter och upplevelser – för att göra det oförglömligt för dig!

Camp Järvsö

För dig som planerar en konferens, kick-off, bröllop, fest eller föreningens årsmöte kan vi erbjuda en hållbar och naturlig miljö som alla mår bra i. Den ro som skogen ger tillsammans med god mat samt dagliga fysiska aktiviteter gör att alla åker hem fräscha och med ett lägre blodtryck och puls. Vi har skapat möjligheten att styra ihop en naturnära och hållbar sammankomst där vi tillsammans skräddarsyr innehållet utefter ert önskemål. Kombinera mötet med träning, yoga, vandring, tävlingar och härliga måltider.

JBP Hotell / Konferens

Konferens året om – med aktiviteter in på knuten!
Hotellet ligger i direkt anslutning till Järvsö Bergscykel Park med downhill- och xc-cykling under vår, sommar och höst samt skidåkning i Järvsöbacken under vintern. Dessutom bara en kort promenad till Järvzoo och flera andra aktiviteter. JBP Hotell samarbetar med flera andra anläggningar och vi kan skräddarsy allt från den lilla konferensen till den stora.
Hos oss finns boende, konferenslokaler och restaurang.

Vildriket – Nordens Vildmarkscenter

På Vildriket blir vistelsen på ett naturligt sätt unik med en inspirerande miljö med skogen, bergen och nordens vackra vilda djur runt knuten. Vildriket är en året om-destination och erbjuder mängder av alternativ av möteslokaler, boende och aktiviteter för både stora och små grupper. Välkomna till vildmarken!

Bergshotellet

Aktiv konferens på berget!
Med en skidanläggning, djurpark och cykling för alla, genom crosscountry och downhillcykling runt hörnet skiljer sig en konferens på berget sig från andra. Bergshotellet har konferenslokaler för såväl stora som små grupper, modernt boende och god mat. Här är det lätt att vara både kreativ och få mycket gjort. Samtidigt som du får möjlighet att komma ner i varv och njuta av lugnet.

Järvsöbaden

Anrika Järvsöbaden har en personlig och genuin charm och med den vackra hälsingenaturen omkring anläggningen erbjuds gäster både rekreation och aktiviteter året om. Utöver lokaler anpassade för medelstora och små grupper kan Järvsöbaden kan ta emot 180 personer i biosittning. Konferenspaket som inkluderar Spa-avdelning och välkomponerade middagar finns som tillval, samt kan hotellet reserveras exklusivt för ert företag med 44 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och salonger som står till ert fulla förfogande.

Solbacken

Solbacken erbjuder konferens för det lite mindre företaget/ledningsgruppen. Här konfererar ni ostört i en lugn sekelskiftesmiljö. Solbacken ordnar självklart med förtäring under hela er konferens. Solbacken tar emot 8-14 personer.