SPORTLOV I JÄRVSÖ

Skidåkning i Järvsöbacken och tid tillsammans

Boka familjefavoriten sportlovet i ett magisk vinterlandskap bara timmar bort. Här finns tid för härlig skidåkning i familjeägda Järvsöbacken med dess 20 nedfarter och extra fokus på barnens upplevelse. Lärorika äventyr på Vildmarksparken Järvzoo som ligger granne med skidåkningen är perfekt för familjen när pjäxfötterna vill vila och byns många och unika restauranger servar er härliga lunch- och middagsupplevelser. Boka familjens sportlov med tid tillsammans idag.

BOKA BOENDE VID JÄRVSÖBACKEN
Stugor & lägenheter

Boenden på berget med självhushåll för alla typer av sällskap. Avbeställningsskydd ingår på alla stugbokningar. Fasta bokningsperioder för boenden med självhushåll tors-sön, sön-tors, sön-sön samt ons-lör, lör-ons. lör-lör.

Bergshotellet

Familjevänliga Bergshotellet ligger mitt i Järvsöbackens södra skidområde med liftar, barnområde och Järvzoo direkt utanför dörren. Här bor du i ett nybyggt ski-in, ski-out-hotell med restaurang och skidshop i samma byggnad.

JBP Hotell

Nybyggt ski-in, ski-out-hotell med 6-stolsliften direkt utanför. Här finner du 32 dubbelrum för upp till två personer och den populära restaurangen Cykelbistron i samma byggnad.