Loading...
Shopping2019-08-22T08:54:21+00:00

SHOPPING

Ett stenkast från Järvsö ligger Ljusdal vårt eget lilla shoppingmecka. Hit tar du dig enkelt med pendeln på 9 minuter. Där finns ett varierat utbud av heminredning, dammode, herrmode och barnmode, för att inte tala om en skönhetssalong och alla frisörsalonger.

Fifty Fifty

En modebutik för alla. Hos oss hittar du märke som Only, Rut & Circle, Sisters Point, Levis, Björn Borg, Resteröds Solid, Dahlin, Tiger, Oscar Cavaliere, Jacks, Lee och Erla of Sweden.

Guldfynd

Smycken i guld och silver, bijouterier, klockor och presen-ter till hemmet hos Guldfynd, Sveriges ledande smycke företag. Handla dina smycken hos oss eller kom in för inspiration

Johanna

Masai • PartTwo SaintTropez • Isay • Freequent Soya • Trofe’ • Avet • Laurie Ulla Jacobsson • Budtorose

Kardemumma

En lifestyle butik där du hittar det bästa bland inredning & mode! Vi lever och andas inredning och utmanar oss själva att hitta nya märken och ständigt överraska dig som kund!

Hemtrevligt i Järvsö

Hos oss hittar du textilier, kuddar, väskor, brickor och lampskärmar. Vi utför även renoveringar av antika, gamla och nya möbler.

Rosehills

En skön blandning av handelsträdgård, modern blomsterbutik med både inredning, krukväxter och binderier, ekologiskt trädgårdscafé med lunchservering, musik/teaterscen, festplats samt pub/restaurang under vår och höst.

Miss L

Butiken som är den enda av sitt slag i Ljusdal som har produkter inom hud-, hår- och nagelvård. Vi säljer alltifrån väldoftande parfymer och färgglada nagellack till vårdande hudkrämer och kosmetika av välkända märken.

Synoptik

Är du trendig, klassisk eller någonstans mittemellan? Hos Synoptik hittar du säsongens snyggaste bågar från många kända varumärken, som t.ex. Gucci, Hugo Boss, Marc Jacobs och Ray-Ban. Upptäck också vår populära linsprenumeration Linser All-Inclusive™.

Växbo Lin

Vi är övertygade om att vi behöver konsumera färre men bättre ting. Vårt bidrag är bruksföremål i 100% lin, ett naturmaterial som håller i generationer och blir vackrare med åren.

Järvsö trähantverk

För närvarande kan vi inte ta emot besök, men vi säljer våra produkter via vår hemsida och via Wallins i Ljusdal. Järvsöbågen säljs av Järnhuset och Världsarvsbutiken i Järvsö.

Lilla världsarvsbutiken

Lilla världsarvsbutiken är inspirerad av de stora museibutikerna och erbjuder ett fint sortiment av lokalt hantverk, utvald design och bra leksaker. I vår butik inne på Världsarvscentrum Stenegård samarbetar vi med dagens kreatörer och designers – gärna i dialog med det rika kulturarvet i Hälsingland.

This website uses cookies and third party services. Ok
X