SHOPPING

I Järvsö och närliggande Ljusdal finns det massor av genuina och intressanta butiker att upptäcka med ett varierat utbud av hantverk, heminredning, dam, herr- och barnmode samt flera underbara skönhetssalonger. För att ta dig till Ljusdal tar du enkelt pendeln med X-trafik på 9 minuter. Missa inte att upptäcka utbudet på Stenegård – bara ett stenkast bort på andra sidan älven.

Fifty Fifty

En modebutik för alla. Hos oss hittar du märke som Only, Rut & Circle, Sisters Point, Levis, Björn Borg, Resteröds Solid, Dahlin, Tiger, Oscar Cavaliere, Jacks, Lee och Erla of Sweden.

Johanna

Masai • PartTwo SaintTropez • Isay • Freequent Soya • Trofe’ • Avet • Laurie Ulla Jacobsson • Budtorose

Hemtrevligt i Järvsö

Hos oss hittar du textilier, kuddar, väskor, brickor och lampskärmar. Vi utför även renoveringar av antika, gamla och nya möbler.

Rosehills

En skön blandning av handelsträdgård, modern blomsterbutik med både inredning, krukväxter och binderier, ekologiskt trädgårdscafé med lunchservering, musik/teaterscen, festplats samt pub/restaurang under vår och höst.

Miss L

Butiken som är den enda av sitt slag i Ljusdal som har produkter inom hud-, hår- och nagelvård. Vi säljer alltifrån väldoftande parfymer och färgglada nagellack till vårdande hudkrämer och kosmetika av välkända märken.

Växbo Lin

Vi är övertygade om att vi behöver konsumera färre men bättre ting. Vårt bidrag är bruksföremål i 100% lin, ett naturmaterial som håller i generationer och blir vackrare med åren.

Järvsö trähantverk

För närvarande kan vi inte ta emot besök, men vi säljer våra produkter via vår hemsida och via Wallins i Ljusdal. Järvsöbågen säljs av Järnhuset och Världsarvsbutiken i Järvsö.

Lilla världsarvsbutiken

Lilla världsarvsbutiken är inspirerad av de stora museibutikerna och erbjuder ett fint sortiment av lokalt hantverk, utvald design och bra leksaker. I vår butik inne på Världsarvscentrum Stenegård samarbetar vi med dagens kreatörer och designers – gärna i dialog med det rika kulturarvet i Hälsingland.

Järvsö Cykelservice

Hos oss kan du hyra cykel för hela familjen till byns bästa priser! Vi har cyklar för xc-leder, pumptrack och fikaturen. I butiken har vi nya och begagnade cyklar även elcyklar, cykelkläder, reservdelar och tillbehör till din cykel.

Vi reparerar och utför service av alla typer av cyklar, välkommen in till oss; Ninette & Kalle!

Må Bra Butiken i Järvsö

Hos oss kan ni boka olika behandlingar för kropp & själ. Dessutom finns här svensk ekologisk hudvård som går på djupet – Deepskin Organics från Maria Åkerberg. Produkterna med inneboende kraft.

I butiken hittar ni också kosttillskott från Holistic och Nordic Superfood, ekologisk raw choklad, nagellack, böcker och annat tänkvärt. Butiken är öppen året runt

Hälsingeprägel

Butiken drivs av Karin Li ädelsmed som även har sin smedja i lokalerna. Smycken i silver och guld blandas med traditionellt måleri, byggnadsvårdsprodukter, inredning och vackert hantverk, alltsammans i en fin mix.

Hälsingeprägel är återförsäljare av Ovolin äggoljetempera, Ottosson och Gysinge linoljefärg, måleritillbehör och såpa.

Varmt välkomna!

Maria Lindberg Design – ”Made in Järvsö”

Linnekläder i tidlösa modeller, handfärgade och producerade på plats. Vi har även smycken, antikviteter och diverse annat smått och gott. Butiken ligger centralt i Järvsö. Varmt välkommen!