Shopping

I Järvsö och närliggande Ljusdal finns det massor av genuina och intressanta butiker att upptäcka med ett varierat utbud av hantverk, heminredning, dam, herr- och barnmode samt flera underbara skönhetssalonger.

Fifty-Fifty

En modebutik för alla. Hos oss hittar du märke som Only, Rut & Circle, Sisters Point, Levis, Björn Borg, Resteröds Solid, Dahlin, Tiger, Oscar Cavaliere, Jacks, Lee och Erla of Sweden.

bild

Johanna

Masai • PartTwo SaintTropez • Isay • Freequent Soya • Trofe’ • Avet • Laurie Ulla Jacobsson • Budtorose

Hemtrevligt i Järvsö

En modebutik för alla. Hos oss hittar du märke som Only, Rut & Circle, Sisters Point, Levis, Björn Borg, Resteröds Solid, Dahlin, Tiger, Oscar Cavaliere, Jacks, Lee och Erla of Sweden.

Rosehills

Rosehills blommor

Modern blomsterbutik & handelsträdgård med gamla anor. Inredning, blommor och presenter. På sommaren även trädgårdscafé med musikscen.

Följ oss på sociala medier för att ha koll på vad som händer.

miss L ljusdal

Miss L

Butiken som är den enda av sitt slag i Ljusdal som har produkter inom hud-, hår- och nagelvård. Vi säljer alltifrån väldoftande parfymer och färgglada nagellack till vårdande hudkrämer och kosmetika av välkända märken.

Växbo Lin

Vi är övertygade om att vi behöver konsumera färre men bättre ting. Vårt bidrag är bruksföremål i 100% lin, ett naturmaterial som håller i generationer och blir vackrare med åren.

bild

Järvsö trähantverk

För närvarande kan vi inte ta emot besök, men vi säljer våra produkter via vår hemsida och via Wallins i Ljusdal. Järvsöbågen säljs av Järnhuset och Världsarvsbutiken i Järvsö.

bild

Lilla världsarvsbutiken

Lilla världsarvsbutiken är inspirerad av de stora museibutikerna och erbjuder ett fint sortiment av lokalt hantverk, utvald design och bra leksaker. I vår butik inne på Världsarvscentrum Stenegård samarbetar vi med dagens kreatörer och designers – gärna i dialog med det rika kulturarvet i Hälsingland.

Järvsö Cykelservice

Hos oss kan du hyra cykel för hela familjen till byns bästa priser! Vi har cyklar för xc-leder, pumptrack och fikaturen. I butiken har vi nya och begagnade cyklar även elcyklar, cykelkläder, reservdelar och tillbehör till din cykel.

Vi reparerar och utför service av alla typer av cyklar, välkommen in till oss; Ninette & Kalle!

Må Bra Butiken i Järvsö

Hos oss kan ni boka olika behandlingar för kropp & själ. Dessutom finns här svensk ekologisk hudvård som går på djupet – Deepskin Organics från Maria Åkerberg. Produkterna med inneboende kraft.

I butiken hittar ni också kosttillskott från Holistic och Nordic Superfood, ekologisk raw choklad, nagellack, böcker och annat tänkvärt. Butiken är öppen året runt

Hälsingeprägel

Butiken drivs av Karin Li ädelsmed som även har sin smedja i lokalerna. Smycken i silver och guld blandas med traditionellt måleri, byggnadsvårdsprodukter, inredning och vackert hantverk, alltsammans i en fin mix.

Hälsingeprägel är återförsäljare av Ovolin äggoljetempera, Ottosson och Gysinge linoljefärg, måleritillbehör och såpa.

Varmt välkomna!

Maria Lindberg Design – ”Made in Järvsö”

Linnekläder i tidlösa modeller, handfärgade och producerade på plats. Vi har även smycken, antikviteter och diverse annat smått och gott. Butiken ligger centralt i Järvsö. Varmt välkommen!

AM Design Gårdsbutiken Stenegård

Här finner ni hela AM Designs unika kollektion av handgjorda smycken i återvunnet silver. Hantverk till bruk och lyst till stor del från Hälsingland att förgylla din vardag med. Plagg sydda i Växbo lin och andra naturmaterial samt en övervåning med antik och kuriosa. Butiken är öppen året runt.