Badplatser

I Järvsö med omnejd finns det flera fantastiska badplatser som du enkelt njuter av med ett svalkande dopp eller en mysig picknick. Allt från centrala Kyrkbybadet som du enkelt cyklar till efter en härlig cykeldag på berget, Sannabadet som lämpar sig extra bra för kvällsdoppet, eller till Mines Strand – en aktivitetsfylld strand strax söder om Järvsö där Järvsöguiderna ser till att du har upplevelser och aktiviteter att fylla dagarna med hela sommaren.

Mines strand, Järvsö
Sandstrand med bryggor och Järvsöguidernas sommarpalats med uthyrning av vattenaktiviteter, kiosk, beachvolleyboll och Flowball-spel. Stranden ligger cirka 10 min körtid söder om Järvsö by.
Se på kartan

Kyrkbadet, Järvsö
Sandstranden i Ljusnan med flytbryggor och omklädningsrum. Järvsös mest centrumnära badstrand mitt i Järvsö.
Se på kartan

Torön, Järvsö
Mitt i älven Ljusnan ligger Torön som med badstrand och sommarservering är ett riktigt mysigt besöksmål. Ligger cirka 10 min körtid söder om Järvsö by.
Se på kartan

Sannabadet, Järvsö
Sandstrand med bryggor, omklädningsrum och grillplats. Ligger cirka 5 min körtid söder om Järvsö by.
Se på kartan

Nore, Ljusdal
Nore strand är kommunens mest välbesökta badstrand och har flytbryggor, hopptorn och glasskiosk. Ligger cirka 15 min körtid norr om Järvsö i Ljusdal.
Se på kartan

Orbaden, Vallsta
Även kallad Hälsinglands Riviera. Med fantastisk utsikt över Ljusnan och hälsingeskogen finns här vid älven en stor badstrand med långgrunt vatten och rutschkana. Kioskförsäljning vid högsäsong. Ligger cirka 20 min körtid söder om Järvsö.
Se på kartan

Färila badhus, Färila
Här finns en 16-meters simbassäng samt en barnsäng och bastu. Ligger cirka 20 min körtid nordväst om Järvsö.
Se på kartan