Sport & Hälsa

Må Bra Butiken i Järvsö

Hos oss kan ni boka olika behandlingar för kropp & själ. Dessutom finns här svensk ekologisk hudvård som går på djupet – Deepskin Organics från Maria Åkerberg. Produkterna med inneboende kraft.

I butiken hittar ni också kosttillskott från Holistic och Nordic Superfood, ekologisk raw choklad, nagellack, böcker och annat tänkvärt. Butiken är öppen året runt

Camp Järvsö

Det naturliga resmålet för träning, hälsa och upplevelse. En perfekt aktiv semester för hela familjen. Camp Järvsö erbjuder det och kanske lite till!

Börja dagen med en morgonjogg och yoga för att väcka kroppen, låt barnen vara med i ledarledda aktiviteter varje dag. Styrketräning, cykling, vandring, löpning och dans finns med som självklara val. Populära klasser som Soma Move och cirkelträning ger bra energi och härlig gemenskap. Efter svettiga intervaller kan det vara skönt att varva ner med ett dopp i sjön eller prova ett skogsbad innan middagen serveras. Det vi är bäst på är träning, hälsa, aktiviteter och upplevelser. Våra ledare är vår resurs och vi är stolta över att ha landets mest populära inom respektive område.

Boka disc golf och ställplatser här

Järvsö Padel

Glöm inte packa med padelkläderna inför din resa till Järvsö. Välkommen till nybyggda Aktivitetshallen Järvsö Padel som vintertid är perfekt för lekfullt spel inomhus efter en dag i pisten. I den genuina trähallen finner ni två dubbelbanor, en singelbana samt en unik barnbana! Perfekt för barn att lära sig padel på ett lekfullt sätt – samtidigt som föräldrarna kan ägna sig till de större banorna .
Sommartid finner ni här nybyggda utomhusbanor i en underbar omgivning. Racketar och bollar finns att hyra/köpa på plats. Boka idag via denna länk till Matchi.

Anders Pers Padel

Hos Anders Pers Padel spelar du i centrala vackra Järvsö, omgiven av grönska, nära till allt. Anders Pers Fikabod, Pumptrack och Hotell bara ett stenkast bort. Banorna, 1 singel och 1 dubbel är av högsta internationella kvalitet, byggda på en gjuten platta för bästa spelupplevelse. Racket o bollar finns att hyra/köpa i anslutning till banorna. Bokning sker via Matchi.

Vid frågor angående rack o bollar kontakta

Werner Tessmann
070 690 61 78

Anders Tessmann
070 735 33 73

Bronx Gym

Nybyggt gym mitt i byn som erbjuder träning med fria vikter, styrkemaskiner, konditionsmaskiner, massage och personlig träning. Öppet obemannat 05:00-00:00. Gymkort köps på hemsidan, dörrkod via SMS.

Salomon Järvsö Trail

Missa inte löpupplevelsen 31/8 2024 som ger dig en blandning av djupa Hälsingeskogar, blånande berg och milsvida utsikter med Ljusnadalen som sträcker sig som ett band genom Järvsö. Flera klasser finns att välja mellan – läs mer på Salomon Järvsö Trail.