SPORT & HÄLSA

Camp Järvsö

Det naturliga resmålet för träning, hälsa och upplevelse. En perfekt aktiv semester för hela familjen. Camp Järvsö erbjuder det och kanske lite till!

Börja dagen med en morgonjogg och yoga för att väcka kroppen, låt barnen vara med i ledarledda aktiviteter varje dag. Styrketräning, cykling, vandring, löpning och dans finns med som självklara val. Populära klasser som Soma Move och cirkelträning ger bra energi och härlig gemenskap. Efter svettiga intervaller kan det vara skönt att varva ner med ett dopp i sjön eller prova ett skogsbad innan middagen serveras. Det vi är bäst på är träning, hälsa, aktiviteter och upplevelser. Våra ledare är vår resurs och vi är stolta över att ha landets mest populära inom respektive område.

Järvsö Padel

Nybyggda utomhusbanor i underbara omgivningar i centrala Järvsö. Racketar och bollar finns att hyra/köpa på plats. Speltid via denna länk till Matchi

Bronx Gym

Nybyggt gym mitt i byn som erbjuder träning med fria vikter, styrkemaskiner, konditionsmaskiner, massage och personlig träning. Öppet obemannat 05:00-00:00. Gymkort köps på hemsidan, dörrkod via SMS.

Järvloppet

Järvloppet – Into the wild. Trailtävling för motionär och elit. En folk- och mjölksyrafest med start i centrala Järvsö och beroende på vilken sträcka du antar upplever du både upp- och nedgångar längst bergstopparna i Järvsö. Barnrace, Järvmilen, 21 kilometer eller 42 tuffa och hårda kilometer.