Stugor på berget

Avbeställningsskydd ingår i priset.

Här finns ett urval av boenden du kan boka, som alla ligger bekvämt nära eller på berget. Välj mellan att bo på sydsidan i en nybyggd lägenhet på Bergsgården med egen bastu och uteplats eller i er egen stuga i Järvsö Stugby – perfekt även för den större familjen. På sydsidan bor ni med hälsingeskogen utanför knuten och bara ett stenkast från pister, 6-stolslift, Järvzoo och unika restauranger. På den norra sidan väljer du mellan Alphyllan, Alpstigen och Toppstigen – alla pistnära och högt belägna med en storslagen utsikt.

Vintertid gäller fasta bokningsperioder för våra boenden på berget med självhushåll. Bokningsperioderna som är sökbara är tors-sön, sön-tors, sön-sön samt ons-lör, lör-ons och lör-lör.

Boka tryggt hela vägen fram till ankomst – vi inkluderar avbeställningsskydd på din bokning.
Just nu inkluderar vi avbeställningsskydd när ni bokar ert boende med självhushåll genom Destination Järvsö. På så vis kan du känna dig trygg – från bokning till ankomst. Med skyddet har du fri ombokning fram till 21 dagar innan ankomst samt fri avbokning vid uppvisande av intyg om du eller någon närstående blir akut sjuk i samband med din resa. Se fullständiga villkor här.

Bergsgården

Bo bekvämt i en stilrent inredd lägenhet med fjällkänsla. Bastu, uteplats, wifi, egen parkering och endast ett snöbollskast från Järvsöbackens populära södra skidområde med barnområde och 6-stolslift. Längdskidspår, Järvzoo och kvällsrestauranger ligger precis intill och avresestädning ingår alltid vintertid.

Järvsö Stugby

Bara ett snöbollskast från Järvsöbackens populära södra skidområde med barnområde och 6-stolslift, vildmarksparken Järvzoo, längdspår och Järvsö centrum med restauranger. Här finns 28 stycken bekväma och rymliga stugor i olika storlekar från 45-141 kvm. De flesta stugorna har bastu och braskamin.

Alphyllan

Med utsikt över Järvsöbackens norra barnområde ligger exklusiva och nybyggda Alphyllan. Hållbara och genuint handtimrade timmerhus i absolut toppläge och med gång och glidavstånd till pisten. Lägenheterna erbjuder 6 eller 10+1 bäddar och alla har laddstolpar, bastu, braskamin och generösa sällskapsytor.

Alpstigen

Med storslagen utsikt över ljusnandalen och Järvsö by ligger exklusiva Alpstigen. Boendet ligger i absolut toppläge och har gång och glidavstånd till Järvsöbackens norra barnområde. Här hittar du stugor och lägenheter mellan 70-90 kvm där de flesta har bastu och braskamin.

Toppstigen

På toppen av Järvsöbacken med en storslagen utsikt över ljusnandalen och Järvsö by ligger Toppstigen.
Här bor du med gång och glidavstånd till pisten i rymliga parhus med laddstolpar, bastu och braskamin.