JOBBA FRÅN JÄRVSÖ I VINTER

Några sköna åk i pisten på förmiddagen med en trevlig skidlunch och nedvarvad men uppkopplad på eftermiddagen. Låter det bra? Bara några timmar bort finns både arbetsro och en aktivitetsfylld tillvaro där du snabbt fyller på med energi. Kom ifrån vardagen i vinter och ta enkelt med jobbet till Järvsö. Boka söndag till torsdag v2-6 eller v12 och räkna med ett starkt wifi, strålande förhållanden i pisterna och en lugn och fridfull tillvaro. En perfekt workation helt enkelt.

Bor gör du bekvämt och stilrent i nybyggda Bergsgården. Din lägenhet med bastu och fjällkänsla ligger bara ett stenkast från pisten och längdskidsspår, Järvzoo och kvällsrestauranger finns precis intill. Ett bekvämt avresstäd samt avbeställningsskydd ingår i erbjudandet.

Ett tips är att enkelt lägga till skipass för din vistelse i vår onlinebokning.
Följer familjen med? Se vårt erbjudande för LOAveckor där även familjestugor ingår.

Boka tryggt hela vägen fram till ankomst – vi inkluderar avbeställningsskydd för dig

Just nu ingår avbeställningsskydd när du bokar Workation i Järvsö. På så vis kan du känna dig trygg – från bokning till ankomst. Med skyddet har du fri ombokning fram till 21 dagar innan ankomst samt fri avbokning vid uppvisande av intyg om du eller någon närstående blir akut sjuk i samband med din resa. Se fullständiga villkor här.

*erbjudandet gäller sön-tors v2-6 och v12. (Söndagar= föregående vecka.)

Bergsgården

Här bor ni bekvämt i en stilrent inredd 4+2 bädds lägenhet med bastu, uteplats, wifi, egen parkering och endast ett stenkast från Järvsöbackens populära södra skidområde och 6-stolslift. Längdskidspår, Järvzoo och kvällsrestauranger precis intill och avresstädning ingår!