HÖSTCYKLA I JÄRVSÖ

Cykla downhill och cross country med vännerna i ett härligt höstlandskap.

Redo för en härlig tripp? Samla vännerna och boka några drömdagar med höstcykling i Järvsö. Här finns Cykla Järvsö med sina nybyggda cross country-leder som har kilometer på kilometer av riktigt rolig cykling! Aldrig cyklat i skogen förr? Inga problem – här finns allt från gröna instegsleder till flowiga blå och röda, lite mer utmanande leder. I det stora och nybyggda teknikområdet slipar du upp tekniken mellan varven – eller varför inte boka en cykelguide hos Järvsöguiderna. Läs gärna mer om XC-cyklingen på cyklajarvso.se.

Downhill på JBP

Järvsö Bergscykel Park är kanske det roligaste du kan göra på en cykel! Här tar du liften upp och har riktigt skoj nedför i maskingrävda downhill-leder. Ett tips är att ta tillfälle i akt och utforska downhill-cyklingen i en av Europas bästa parker under den här lugnare delen av säsongen. Glöm inte eller att boka en introkurs i downhill. Det ger en perfekt grund för att lära dig cykla säkert och tryggt inför dina roliga dagar i parken. Läs mer och boka på www.jarvsobergscykelpark.se .

Önskar du mer än en introkurs i downhill? Boka privatlektioner, tjejcamps och andra camps med Better MTB här.

Ps –Kom ihåg att förboka din hyrcykel inför din resa.
Hyrcykel Downhill
Hyrcykel Cross Country JBP

 

Boenden som ingår i erbjudandet

Stugor & lägenheter

Boenden på berget med självhushåll för alla typer av sällskap. Avbeställningsskydd ingår på alla stugbokningar. 

JBP Hotell

Nybyggt bike-in, bike-out-hotell med Järvsö Bergscykelpark utanför dörren och bara några cykeltramp från både XC-leder, löparspår och restauranger. 32 dubbelrum, cykelhyra och shop samt den populära restaurangen Cykelbistron i samma byggnad.

Bergshotellet

Naturnära Bergshotellet ligger vid Öjebergets fot med cykelleder och hälsingeskogen direkt utanför dörren. Här bor du i ett nybyggt bike-in, bike-out-hotell med restaurang och cykelhyra i samma byggnad.