Skidåkning för hela familjen

Din skidresa börjar här! Välkommen till familjevänliga och personliga Järvsöbacken. Här har många barn och ungdomar lärt sig att åka slalom och snowboard – många vuxna också för den delen.

Planera och boka din skidsemester i Järvsö med skidåkning för hela familjen i 23 nedfarter, 9 liftar och 5 rullband. Här finns en bred variation av pister- från de lättsamma och lekfulla gröna och blå till de mer utmanande röda och svarta. All skidutrustning finns att hyra och skidskolan är mycket populär för både nybörjare och de som vill utveckla sin åkning ytterligare. Läs mer om Järvsöbacken och förboka skidutrustning och skidskola.

Börja din skidresa till Järvsö genom att boka ditt pistnära boende med självhushåll här nedan. Här finns pistnära stugor och lägenheter med bästa ski in ski out-läge i Järvsö. Här hittar du ett större utbud av boenden i Järvsö.

Boka boende

Stugor & lägenheter

För dig som vill boka boende med självhushåll för familjen.

Fasta bokningsperioder för boenden med självhushåll tors-sön, sön-tors, sön-sön samt ons-lör, lör-ons. lör-lör.

Hotell & Vandrarhem

En stor variation av hotell, vandrarhem och Bed & Breakfast. Från moderna bike in-bike out hotell till de mest anrika och historiefyllda pensionatet.