Skidåkning för hela familjen

Din skidresa börjar här! Välkommen till familjevänliga och personliga Järvsöbacken. Här har många barn och ungdomar lärt sig att åka slalom och snowboard – många vuxna också för den delen.

Planera och boka din skidsemester i Järvsö med skidåkning för hela familjen i 23 nedfarter, 9 liftar och 5 rullband. Här finns en bred variation av pister- från de lättsamma och lekfulla gröna och blå till de mer utmanande röda och svarta. All skidutrustning finns att hyra och skidskolan är mycket populär för både nybörjare och de som vill utveckla sin åkning ytterligare. Läs mer om Järvsöbacken och förboka skidutrustning och skidskola.

Börja din skidresa till Järvsö genom att boka ditt pistnära boende med självhushåll här nedan. Här finns pistnära stugor och lägenheter med bästa ski in ski out-läge i Järvsö. Här hittar du ett större utbud av boenden i Järvsö.

Boka skidnära boende

Här väljer du mellan att bo på sydsidan i en nybyggd lägenhet på Bergsgården med egen bastu och uteplats eller i er egen stuga i Järvsö Stugby – perfekt även för den större familjen.

 På sydsidan bor ni med hälsingeskogen utanför knuten och bara ett snöbollskast från pister, 6-stolslift, elljusspår för längdskidor, Vildmarksparken Vildriket och unika restauranger. På den norra sidan väljer du mellan Alphyllan, Alpstigen och Toppstigen – alla pistnära och högt belägna med en storslagen utsikt.

Bergsgården

Bo bekvämt i en stilrent inredd lägenhet med fjällkänsla. 4+2 bäddar med bastu, uteplats, wifi, egen parkering och endast ett stenkast från Vildriket, restauranger, downhill och xc-cykling.

Järvsö Stugby

28 stycken bekväma och rymliga stugor i storlekar från 45-141 kvm, de flesta med bastu och braskamin. Här bor du bara några cykeltramp från XC- och downhillcykling, pump tracks, Vildriket och restauranger.

Alphyllan

Genuint handtimrade timmerhus i exklusiva och nybyggda Alphyllan. Utsikt över ljusnandalen och endast en cykeltur till avkopplande natur, cykelleder, badplatser och flera aktiviteter på syd. Lägenheter med 6 eller 10+1 bäddar och alla har laddstolpar, bastu, braskamin och generösa sällskapsytor.

Alpstigen

Alpstigen

Med storslagen utsikt över ljusnandalen och Järvsö by ligger exklusiva Alpstigen. Toppläge och gång och cykelavstånd till både avkopplande natur, cykelleder, badplatser och flera aktiviteter på syd. Här hittar du stugor och lägenheter mellan 70-90 kvm, de flesta med bastu och braskamin.

Toppstigen

Med storslagen utsikt över ljusnandalen och Järvsö by ligger Toppstigen. Här bor du i absolut toppläge och har gång och cykelavstånd till både avkopplande natur, cykelleder, badplatser och flera aktiviteter på syd. Här hittar du parhus på 85 kvm där alla har bastu och braskamin.