NJUTARVECKOR I JÄRVSÖ

Ah, vårvinter i Järvsö. Perfekt för det aktiva paret eller de nära vännerna. Några sköna åk i pisten på förmiddagen, en trevlig skidlunch i backen och sen hem för att klämma in lite längdskidor innan den mysiga hemmamiddagen? Hur ni än väljer att lägga upp er tid i Järvsö kan ni räkna få besökare i både pist och liftkö, en lugn och fridfull tillvaro och perfekta förhållanden för både utför- och längdåkning. 

Erbjudandet gäller söndag till torsdag v11, 12 och 13. Bor gör ni bekvämt och stilrent i nybyggda Bergsgården. Er lägenhet med bastu och fjällkänsla ligger bara ett stenkast från pisten och 6-stolsliften och direkt utanför erat fönster finns längdskidsspår med elljusanläggning – perfekt för den kvällsaktiva. Ett bekvämt avresstäd samt avbeställningsskydd för hela sällskapet ingår i erbjudandet.

Ett tips är att enkelt lägga till skipass för din vistelse i vår onlinebokning.
Följer familjen med? Se vårt erbjudande för LOAveckor där även familjestugor ingår.

Boka tryggt hela vägen fram till ankomst – vi inkluderar avbeställningsskydd för dig

Just nu ingår avbeställningsskydd när du bokar Njutarveckor i Järvsö. På så vis kan du känna dig trygg – från bokning till ankomst. Med skyddet har du fri ombokning fram till 21 dagar innan ankomst samt fri avbokning vid uppvisande av intyg om du eller någon närstående blir akut sjuk i samband med din resa. Se fullständiga villkor här.

*erbjudandet gäller 2021 sön-tors v11,12 och 13. (Söndagar= föregående vecka.)


Bergsgården

Här bor ni bekvämt i en stilrent inredd 4+2 bädds lägenhet med bastu, uteplats, wifi, egen parkering och endast ett stenkast från Järvsöbackens populära södra skidområde och 6-stolslift. Längdskidspår, Järvzoo och kvällsrestauranger precis intill och avresstädning ingår!