NJUTARVECKOR I JÄRVSÖ

Kom undan vardagsrutinerna en stund och upplev vårvinter med god mat och härlig skidåkning i Järvsö.

Boka en minnesvärd och avkopplande vintersemester med fokus på sköna skidsvängar och njutningsfulla stunder med härlig mat och dryck i en lugn och fridfull vintertillvaro.

Slipp de dagliga rutinerna för en stund och möt vårvintern i ett vackert vinterlandskap. Njutarveckorna i Järvsö gäller söndag-torsdag V13 och V14 och är perfekt för paret eller de nära vännerna. Vad sägs om en lång och härlig frukost, sköna åk i pisten, en trevlig skidlunch i backen och kanske lite längdskidor innan en härlig middag på någon av Järvsö unika och genuina restauranger. Hur ni än väljer att lägga upp er tid i Järvsö kan ni räkna med färre besökare i natur, pist och liftkö och perfekta förhållanden för både utför- och längdåkning.

Följer familjen med yngre barn med? Se vårt vardagserbjudande LOAveckor för barnfamiljer här.

BOKA BOENDE VID JÄRVSÖBACKEN

Stugor & lägenheter

Boenden på berget med självhushåll för alla typer av sällskap. Avbeställningsskydd ingår på alla stugbokningar. Fasta bokningsperioder för boenden med självhushåll tors-sön, sön-tors, sön-sön samt ons-lör, lör-ons. lör-lör.

Bergshotellet

Familjevänliga Bergshotellet ligger mitt i Järvsöbackens södra skidområde med liftar, barnområde och Järvzoo direkt utanför dörren. Här bor du i ett nybyggt ski-in, ski-out-hotell med restaurang och skidshop i samma byggnad.

JBP Hotell

Nybyggt ski-in, ski-out-hotell med 6-stolsliften direkt utanför. Här finner du 32 dubbelrum för upp till två personer och den populära restaurangen Cykelbistron i samma byggnad.