MÖT VÅREN I JÄRVSÖ

Avbeställningsskydd ingår i priset

Kom och upplev en grönskande natur, storslagna vidder och frisk luft i massor när våren anländer till Järvsö. Unna dig en helg i naturens närvaro och var med när djurens vårungar tar sina första stapplande steg på Nordens vildmarkspark Järvzoo. Ta avkopplande skogspromenader i den förtrollande hälsingeskogen eller varför inte snöra på löparskorna för en utmanande tur uppför Järvsöklack. Älven Ljusnan slingrar sig genom landskapet och bjuder in till avkopplande kajakpaddling och spegelblanka morgonupplevelser. Om kvällarna kopplar du av med en genuin och lokalproducerad middag på en av byns unika restauranger eller en mysig hemmamiddag i ert natursköna boende. En perfekt helg för både avkoppling och äventyr i en rofylld omgivning.

Boka tryggt hela vägen fram till ankomst – vi inkluderar avbeställningsskydd för dig.

Just nu ingår avbeställningsskydd när ni bokar Våren i Järvsö. På så vis kan du känna dig trygg – från bokning till ankomst. Med skyddet har du fri ombokning fram till 21 dagar innan ankomst samt fri avbokning vid uppvisande av intyg om du eller någon närstående blir sjuk inför din resa. Se fullständiga villkor här.

BOENDEN SOM INGÅR I ERBJUDANDET NEDAN

Välj mellan att bo i en nybyggd lägenhet med fjällkänsla på populära Bergsgården med egen bastu och uteplats eller i er egen stuga i Järvsö Stugby – perfekt även för den större familjen. Oavsett vad du väljer bor ni med den genuina hälsingeskogen utanför knuten som erbjuder miltals av vandring- och löparstigar och bara ett stenkast från Järvzoo, lekfulla pump tracks och unika restauranger.

Bergsgården

Pris fre-sön från 3 350 kr.

Erbjudandet gäller vid ny bokning av minst 2 dygn under perioden 11/4 – 2/5 2021. Går ej att kombinera med andra erbjudanden.

Järvsö Stugby

Pris fre-sön från 3 150 kr.

Erbjudandet gäller vid ny bokning av minst 2 dygn under perioden 11/4 – 2/5 2021. Går ej att kombinera med andra erbjudanden.