VÅRCYKLING I JÄRVSÖ

Avbeställningsskydd ingår

Längtar du efter en maxad cykelhelg så är Järvsö platsen för dig. Här finns nybyggda xc-leder med allt ifrån gröna leder där sparkcyklar lekfullt tar sig fram till klättrande leder som höjer pulsen rejält innan flowiga utförspartier kommer belönande. För den som hellre skippar att trampa uppför men vill njuta fullt utför finns Sveriges roligaste cykelpark -Järvsö Bergcykel Park (JBP öppnar 20/5 ) med liftburen downhill i alla nivåer. JBP besöks regelbundet av världseliten inom både downhill och Enduro så håll ett extra öga öppet på vem som gömmer sig bakom fullface-hjälmarna.

När du tror att allt det roliga är slut har du fortfarande Järvsö Skills Park kvar att upptäcka – två världsunika och massiva pump tracks i len och fin asfalt och ett teknikträningsområde. Här har deltävlingar i Pump Track World Championship gått av stapeln så passa på att mäta dina krafter mot världseliten, eller tonårsdottern som tror att pappa inte fixar lite mjölksyra i låren…    

Mer om cykelleder, cykelhyra, cykelguider och allt annat inom cykling i Järvsö kan du läsa om här.

Boka tryggt hela vägen fram till ankomst – vi inkluderar avbeställningsskydd för dig.

Just nu ingår avbeställningsskydd när du bokar Vårcykling i Järvsö. På så vis kan du känna dig trygg – från bokning till ankomst. Med skyddet har du fri ombokning fram till 21 dagar innan ankomst samt fri avbokning vid uppvisande av intyg om du eller någon närstående blir sjuk i samband med din resa. Se fullständiga villkor här. 

BOENDEN SOM INGÅR I ERBJUDANDET NEDAN

Välj mellan att bo i en nybyggd lägenhet med fjällkänsla på populära Bergsgården med egen bastu och uteplats eller i er egen stuga i Järvsö Stugby – perfekt även för den större familjen. Oavsett vad du väljer bor ni bara ett stenkast från de nybyggda xc-lederna i det populära mtb-området Badtjärn. Ett stenkast åt andra hållet har ni en av Skandinaviens populäraste downhillparker – Järvsö Bergcykel Park och två världsunika asfalterade pump tracks i Järvsö Skills Park, en VM-arena med massor av lekfull och pumpig cykling.

Bergsgården

4+2 bäddslägenhet. Pris tors-sön från 4 850 kr.

Erbjudandet gäller vid ny bokning tors-sön under perioden 2/5 – 24/6 2021. Går ej att kombinera med andra erbjudanden.

Järvsö Stugby

Från 7-bäddsstugor. Pris tors-sön från 4 550 kr.

Erbjudandet gäller vid ny bokning tors-sön under perioden 2/5 – 24/6 2021. Går ej att kombinera med andra erbjudanden.