Vårcykling i Järvsö

Möt våren i Järvsö, den perfekta platsen för äventyrslystna barnfamiljer, aktiva par och kompisgäng som söker en oförglömlig cykelupplevelse. Från mitten av maj finns ett stort utbud av mountainbike-leder från Cykla Järvsö för alla åldrar och färdigheter, från familjevänliga gröna där sparkcyklar glider fram med lätthet, till spännande flowsträckor som verkligen sätter igång både din puls och mountainbike.

Vill du utforska mer rolig cykling är ett besök hos Järvsö Bergcykel Park ett måste. JBP är framröstad till Sveriges bästa bike park och är ett paradis för downhill-entusiaster med liftburen cykling för alla nivåer. En park älskad av världseliten inom downhill, gravity och enduro. Här finns allt du behöver för cykelresan med introkurser, hyrcyklar, shop, restaurang, hotell och lärorika camps och kurser. (öppet dagligen från 24 maj.)

Äventyret fortsätter i Järvsö Skills Park, med sina världsunika pump tracks och teknikträningsområden där även Pump Track World Championship har utkämpats. Det är en utmärkt möjlighet att mäta dina färdigheter mot världseliten, eller bara ha roligt och utmana familjens yngre medlemmar.

Missa inte att utforska Vildmarksparken Vildriket när du är i Järvsö. Det är det perfekta stället för barnfamiljer som vill kombinera den lekfulla MTB-cyklingen med lärorika utflykter i den väldiga skogsparken som ligger mitt i byn. Här kan ni tillsammans lära er om Nordens vilda djur, ett äventyr som både är spännande och utbildande för hela familjen.

Allt detta och mer kan du uppleva mitt i byn Järvsö. Boka boende lite längre ner eller klicka på knapparna för mer information om upplevelserna.

JBP
Downhill
Pumptrack
MTB

Boka boende

Stugor & lägenheter

För dig som vill boka boende med självhushåll för familjen.

Hotell & vandrarhem

En stor variation av hotell, vandrarhem och Bed & Breakfast. Från moderna bike in-bike out hotell till de mest anrika och historiefyllda pensionatet.