Vårcykling i Järvsö

Längtar du efter en maxad cykelhelg så är Järvsö platsen för dig. Här finns nybyggda xc-leder med allt ifrån gröna leder där sparkcyklar lekfullt tar sig fram till klättrande leder som höjer pulsen rejält innan flowiga utförspartier kommer belönande. För den som hellre skippar att trampa uppför men vill njuta fullt utför finns Sveriges roligaste cykelpark –Järvsö Bergcykel Park med liftburen downhill i alla nivåer. JBP besöks regelbundet av världseliten inom både downhill och Enduro så håll ett extra öga öppet på vem som gömmer sig bakom fullface-hjälmarna.

När du tror att allt det roliga är slut har du fortfarande Järvsö Skills Park kvar att upptäcka – två världsunika och massiva pump tracks i len och fin asfalt och ett teknikträningsområde. Här har deltävlingar i Pump Track World Championship gått av stapeln så passa på att mäta dina krafter mot världseliten, eller tonårsdottern som tror att pappa inte fixar lite mjölksyra i låren…    

Mer om cykelleder, cykelhyra, cykelguider och allt annat inom cykling i Järvsö kan du läsa om här.

Boka boende

Stugor & lägenheter

För dig som vill boka boende med självhushåll för familjen.

Hotell & vandrarhem

En stor variation av hotell, vandrarhem och Bed & Breakfast. Från moderna bike in-bike out hotell till de mest anrika och historiefyllda pensionatet.