Familjens drömsommar

En cykeltur längst öppna ängar eller cykla mtb på lekfulla och nybyggda cross country-leder? Ett svalkande bad i älven Ljusnan eller rogivande stunder på storgården Stenegård? Sommaren i Järvsö bokas tidigare än någonsin så säkra familjens svemester redan idag och se fram emot en genuin hälsingesommar när ni bokar er drömsommar i Järvsö!

Längtar du efter en sommar fylld med upplevelser är Järvsö rätt plats för hela familjen. Här väntar en aktiv semester med lekfull cykling för mtb och downhill, kajakpaddling, forsränning, vandring och trailrunning, padel, höghöjdsbana med zipline och barnens favorit – Vildriket – Nordens Vildmarkscenter. Allt på en och samma natursköna plats. Här kan du läsa mer om sommarens alla aktiviteter i Järvsö.

När dagens aktiviteter är över serverar byns genuina restauranger er avkoppling och lokalproducerade läckerheter de kvällarna ni inte myser och lagar familjemiddag i ert sommarboende eller tillsammans njuter av solnedgången över de blånande bergen i Hälsingland.

Välj vilket boende som passar er drömsommar bäst här nedan. Ett tips är att enkelt lägga till ett bekvämt avresestäd och linneset samt trail pass för den lekfulla xc-cyklingen och inträde på Vildriket direkt i onlinebokningen. På så vis så slipper ni vänta i köer på plats och kan ge er ut på härliga äventyr direkt.

Boenden som ingår i erbjudandet

Här följer ett urval av centrala boenden, både stugor och lägenheter. Alla nära aktiviter och storslagen natur.

Välj mellan att bo på sydsidan i en nybyggd lägenhet på Bergsgården med egen bastu och uteplats eller i er egen sommarstuga i Järvsö Stugby – perfekt även för den större familjen. På sydsidan bor ni med hälsingeskogen utanför knuten och bara ett stenkast från Vildriket, pump tracks, downhill, XC-cykling och unika restauranger. På den norra sidan väljer du mellan Alphyllan, Alpstigen och Toppstigen – alla högt belägna med en storslagen utsikt, en avkopplande natur omkring sig och en sluttande cykeltur från sydsidans alla aktiviteter.

Bergsgården i Järvsö

Bergsgården

Bo bekvämt i en stilrent inredd lägenhet med fjällkänsla. 4+2 bäddar med bastu, uteplats, wifi, egen parkering och endast ett stenkast från Vildriket, restauranger, downhill och xc-cykling.

Järvsö Stugby

28 stycken bekväma och rymliga stugor i storlekar från 45-141 kvm, de flesta med bastu och braskamin. Här bor du bara några cykeltramp från XC- och downhillcykling, pump tracks, Vildriket och restauranger.

Alphyllan i Järvsö

Alphyllan

Genuint handtimrade timmerhus i exklusiva och nybyggda Alphyllan. Utsikt över ljusnandalen och endast en cykeltur till avkopplande natur, cykelleder, badplatser och flera aktiviteter på syd. Lägenheter med 6 eller 10+1 bäddar och alla har laddstolpar, bastu, braskamin och generösa sällskapsytor.

Alpstigen i Järvsö

Alpstigen

Med storslagen utsikt över ljusnandalen och Järvsö by ligger exklusiva Alpstigen. Toppläge och gång och cykelavstånd till både avkopplande natur, cykelleder, badplatser och flera aktiviteter på syd. Här hittar du stugor och lägenheter mellan 70-90 kvm, de flesta med bastu och braskamin.

Toppstigen i Järvsö

Toppstigen

Med storslagen utsikt över ljusnandalen och Järvsö by ligger Toppstigen. Här bor du i absolut toppläge och har gång och cykelavstånd till både avkopplande natur, cykelleder, badplatser och flera aktiviteter på syd. Här hittar du parhus på 85 kvm där alla har bastu och braskamin.