Familjens drömsommar

Sommaren i Järvsö bokas tidigare än någonsin så säkra familjens svemester redan idag och se fram emot en genuin hälsingesommar när ni bokar er drömsommar i Järvsö!

En cykeltur längst öppna ängar eller cykla mtb på lekfulla och nybyggda cross country-leder? Ett svalkande bad i älven Ljusnan eller rogivande stunder på storgården Stenegård?

Längtar du efter en sommar fylld med upplevelser är Järvsö rätt plats för hela familjen. Här väntar en aktiv semester med lekfull cykling för mtb och downhill, kajakpaddling, forsränning, vandring och trailrunning, padel, höghöjdsbana med zipline och barnens favorit – Vildriket – Nordens Vildmarkscenter. Allt på en och samma natursköna plats. Här kan du läsa mer om sommarens alla aktiviteter i Järvsö.

När dagens aktiviteter är över serverar byns genuina restauranger er avkoppling och lokalproducerade läckerheter de kvällarna ni inte myser och lagar familjemiddag i ert sommarboende eller tillsammans njuter av solnedgången över de blånande bergen i Hälsingland.

Välj vilket boende som passar er drömsommar bäst här nedan. Ett tips är att enkelt lägga till ett bekvämt avresestäd och linneset samt trail pass för den lekfulla xc-cyklingen och inträde på Vildriket direkt i onlinebokningen. På så vis så slipper ni vänta i köer på plats och kan ge er ut på härliga äventyr direkt.

Boka boende

Stugor & lägenheter

För dig som vill boka boende med självhushåll för familjen.

Hotell & vandrarhem

En stor variation av hotell, vandrarhem och Bed & Breakfast. Från moderna bike in-bike out hotell till de mest anrika och historiefyllda pensionatet.