ERBJUDANDEN

Här finner du våra mest prisvärda och populära erbjudanden i Järvsö just nu – boende ingår alltid i priset! Scrolla för att hitta det som passar just er bäst.

Vintersäkra julen

Avbeställningsskydd ingår 

Börja julaftonsmorgonen med några sköna svängar i Järvsöbacken innan ni hugger er egen hälsingegran att ta hem till stugan som de små kan få pynta innan ni får besök av tomtemor eller tomtefar i stugan.

Trettonhelgen

Extra skipass och Boka Tryggt

Låt årets Trettonhelg bli en helg att minnas för familjen. Ta sikte norrut och några timmar senare är ni i ett magiskt vinterlandskap när ni checkar in i ert pistnära boende, spänner åt pjäxorna och ger er ut på härlig kvällsåkning i Järvsöbacken!

Boka vintersäsongen 21/22

Säkra favoritboendet idag

Mysiga kvällar i stugan över julhelgen, barnens skidglädje på sportlovet eller kanske en solig vårweekend på berget – vilken vintersemester föredrar ni?

LOA veckor

Skidskola, skidhyra och skipass för barnen ingår.

Kombinera en upplevelserik semester för barnen (eller kanske barnbarnen) med möjlighet till distansarbete i ett magiskt och avkopplande vinterlandskap. Boka söndag till torsdag så ingår skipass, skidskola, skidhyra, LOA Jakten och mycket mer för alla barn 0-6 år. Dessutom ingår avbeställningsskydd hela din familj. Välj mellan LOA-veckorna 2-5 och 13-14 och räkna med strålande förhållanden i pisterna och en lugn, avkopplande tillvaro. Mer tid tillsammans helt enkelt.

Säkra sportlovet tryggt

Ink avbeställningsskydd

Familjefavoriten sportlovet är en fantastisk tid för härlig skidåkning mitt i den långa vintern och en perfekt tid för lekfulla aktiviteter för hela familjen. Säkra familjens upplevelserika sportlov med tryggheten av inkluderat avbeställningsskydd för dig och hela din familj. Du bokar med tryggheten av fri ombokning fram till 21 dagar innan ankomst samt fri avbokning vid sjukdom.